Adventuresport

Du sveder – det gør ondt i lårene. Toppen er lige der! Du giver den et sidste tråd og kommer op. Vinden presser tårerne ud af øjnene, og farten stiger til det ufattelige. Du er i total koncentration om at ramme tracket. Det er det hele værd! Det kan godt være, du er nybegynder i mountainbike, men du klarede det!

Er du til mountainbike, havkajak, klatring og orienteringsløb? Så er der dømt action i naturen! På "AdventureSport" bliver du udfordret og får helt sikkert sved på panden samt nogle fede oplevelser, når vi giver den gas i forskellige adventureaktiviteter.

Alle kan være med, også selvom du aldrig har prøvet nogle af disciplinerne, og vi starter altid med en gennemgang af udstyret, så alle forstår at bruge det optimalt.

Vi dyrker de forskellige adventuresportdiscipliner i skiftende perioder, så vi både kommer i dybden og samtidig får prøvet en masse forskellige ting af i løbet af semesteret.

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Casper Borch Madsen

Casper Borch Madsen

Casper underviser i hovedfaget Outdoor og valgfagene Adventuresport, Havkajak, Alpin Skirejse og Fysisk træning. Ifølge Casper handler et højskoleophold om bevægelse. En bevægelse der både er fysisk og mental. Bevægelsen repræsenterer den forandring vi undergår i mødet med nye mennesker og nye udfordringer.

Man skal ikke være bange for at blive mudret og svedig

{

Det er hårdt men alligevel et virkelig sjovt fag. Man får prøvet flere forskellige ting af i faget, som mountainbike, bouldering, adventurerace og orienteringsløb

Pia

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!