november, 2018

27nov9:3012:00Allan Olsen9:30 - 12:00

Event detaljer

Allan Olsen har skrevet selvbiografien “Et andet liv” om livet som ædru alkoholiker og sine oplevelser ud i alkoholismen som ung. Allan Olsen fortæller både gribende og fantastisk morsomt om ungdommen, med tiden som glarmesterlæring og sin tidlige debut i filmverdenen, hvor han med hovedroller i blandt andet “Mig og Charly og Johnny Larsen pludselig blev kendt i hele landet. Foredraget byder på stor ærlighed omkring det svære liv på vej til at blive voksen. Men samtidig er det også den gribende historie om et voksenliv nu fyldt med stor livskvalitet. Foredraget er velegnet til alle, lærerigt, underholdende og dybtfølt!

Tilmelding til bh@brandbjerg.dk. sendest 19. november. Entre 70.- (30 kr. for medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner).

Tidspunkt

(Tirsdag) 9:30 - 12:00

Pris og Billet

Entre 70.- (30 kr. for medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner)

Kontakt Info

bh@brandbjerg.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X