september, 2016

27sep19:30Hvor går danskheden hen?19:30 Brandbjergvej 12, 7300 Jelling

Event detaljer

Hvad er danskhed? Nationalisme er efterhånden blevet et skældsord på linie med islam, og en politisk fløj har haft held og flid til at definere danskhed udfra politisk ståsted. Det er åbenlyst forkert, for danskhed er selvfølgelig til for alle danskere. Men hvad vil det egentlig sige at være dansk? Hvad er danskhed? Hvad er ikke danskhed? Og hvor går danskheden hen? Med en tur rundt i den danske ungdom vil Olav berette om sine perspektiver på ungdommens ve og vel, og danskhed i almindelighed og derigennem sætte danskheden til debat. Oplægget vil også bestå af interaktive elementer, hvor publikum kommer i spil og (forhåbentlig) befrugter hinanden.

 

Om Olav Hesseldahl.

Olav Hesseldahl, stifter af Ungdomsbureauet og initiativtager til Ungdommens Folkemøde. Uddannet cand.mag. filosofi, underviser på Suhrs Højskole, med i Brandbjerg Højskoles repræsentantskab og tidligere vært på Radio 24syv.

Arrangementet er en del af Vejles bidrag til kulturminister Bertel Haarders Danmarkskanon i samarbejde med Vejle Bibliotekerne og Folkeuniversitetet i Vejle: www.vejlebib.dk/kulturkanon.

Tilmelding på bh@brandbjerg.dk

Tidspunkt

(Tirsdag) 19:30

Sted

Brandbjerg Højskole

Brandbjergvej 12, 7300 Jelling

Pris og Billet

Gratis inkl. kaffe og te. Dog skal man tilmelde sig via mail: bh@brandbjerg.dk

Kontakt Info

bh@brandbjerg.dk

Arrangør

Brandbjerg Højskole Brandbjergvej 12, 7300 Jelling

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X