april, 2018

24apr19:3021:00Koncert med Julie Maria19:30 - 21:00

Event detaljer

Julie Maria er en af landets mest roste og talentfulde popsmede. Men efter albummet ’Kom’ fra 2012 udkom, satte hun karrieren på pause.

I foråret 2017 vendte hun heldigvis tilbage fra stilheden og udgav albummet ‘Danse Til Vi Dør’ – en samling af sange som udspringer af den lange periode hun var væk fra rampelyset.
“Jeg indså at mine mange år med musikken og de livslange ambitioner om at nå frem til stjernerne havde sat en stopper for glæden – og samtidig det helt åbenlyse i, at vi som kunstnere kun kan skabe ud af lyst, siger Julie Maria og fortsætter. I den påtvungne stilhed fandt jeg helt nye sider af mig selv. Jeg fandt en dyb mening i at være her, og jeg fik jordens dejligste søn. Herfra fik skabertrangen helt nye vinger og fra dette sted er sangene på mit nye album opstået”, fortæller hun.

Om Sangene siger Julie Maria: ” Sangene er en hudløs ærlig fortælling. Om at vende tilbage til sig selv. Og til dem og det vi elsker. Om en verden fuld af musik, sange der venter på at blive skrevet og en himmel der er evig. Sangene favner i al sin enkelhed alt hvad pausen har handlet om og sætter scenen for mit kommende album.”
Julie Maria debuterede i 2004 med albummet ’Beautiful Minor’, Det ramte rent tv-2’s Steffen Brandt, der inviterede hende med i studiet for at synge duetten “Et lykkeligt goodbye”, som man finder på pladen ’De første kærester på månen’. Siden har de optrådt sammen ved forskellige lejligheder rundt om i landet. Hun har i alt udgivet fem album.

Koncerten er åben for alle – entré 70 kr,  medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner ( BHV) 30 kr. Tilmelding på bh@brandbjerg.dk senest 3 dage inden

 

Tidspunkt

(Tirsdag) 19:30 - 21:00

Pris og Billet

Se ovenfor

Kontakt Info

bh@brandbjerg.dk eller 75871500

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
X