januar, 2019

02jan9:3011:30Søren Ryge - Det handler om mennesker9:30 - 11:30

Event detaljer

Søren Ryge Petersen er en historiefortæller i særklasse, der i en menneskealder har fastholdt os foran skærmen. Søren Ryge fortæller om haven, naturligvis. Men også om landskaber i Norden og om de mennesker, der lever der. Søren Ryge møder mennesker med respekt, interesse og oprigtighed. Han er aldrig ironisk, sarkastisk eller distancerende. Søren Ryge fortæller os om mennesker og deres hverdag, som de selv ser den. Søren Ryge taler ikke op til folk eller ned til folk. Han taler i øjenhøjde.

Entre kr. 75,- / kr. 30,- for unge under 18, kr. 30,- for BHV. Tilmelding 20/12: bh@brandbjerg.dk, betales m. mobilepay eller bankoverførsel.

Tidspunkt

(Onsdag) 9:30 - 11:30

Pris og Billet

Entre kr. 75,- / kr. 30,- for unge under 18, kr. 30,- for BHV

Kontakt Info

Tilmelding senest 20/12: bh@brandbjerg.dk, betales m. mobilepay eller bankoverførsel.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X