januar, 2019

29jan17:3021:00Syng, spis og snak17:30 - 21:00

Event detaljer

Den 29. januar åbner Brandbjerg Højskole dørene til en fællessangs-aften under overskriften: Syng, spis og snak. Her vil skolens forstander og sangskriver, Simon Lægsgaard og komponist og korleder, Kristian Enevoldsen, præsentere nogle af de mange nye sange, de har skrevet, og som er indsendt til bedømmelse i det udvalg, der vælger sange til den nye Højskolesangbog, der udkommer i 2020. I løbet af aftenen, vil der også synges velkendte sange fra den nuværende højskolesangbog, og derudover vil deltagerne lære en række af de nye sange, som de to har skrevet sammen i løbet af 2018.

De nye sange breder sig over flere musiske genrer og over såvel en række aktuelle emner, såsom konkurrencestaten, klodens tilstand og perfekthedskulturen, som evigtgyldige temaer om kærlighed, frihed og liv og død. Nogle sange er i den satiriske og finurlige ende, andre kalder på den brusende, boblende livsglæde og andre igen er mere eftertænksomme.

Undervejs vil vi også spise et lækkert måltid sammen og der vil være tid til en god snak.

Pris inkl. middag: 75 kr.
Medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner (BHV) samt børn og studerende : 50 kr.

Tilmelding på bh@brandbjerg.dk senest 22. januar – her gælder først-til-mølle princippet, og der plejer at være rift om pladserne.

Arrangementet er del af et stort projekt der hedder: Syng, spis og snak, og dets primære formål er at bringe folk tættere sammen under sloganet: ”Det Danmark, der synger sammen, hører sammen”. Højskoleforeningen står bag det landsdækkende initiativ og projektet er støttet af Nordeafonden. Ønsket er at synliggøre kvaliteterne ved fællessang og fællesspisning.

Sæt også kryds i kalenderen ved:

Syng, spis og snak: 23. april kl. 17.30-21

Tidspunkt

(Tirsdag) 17:30 - 21:00

Pris og Billet

Pris inkl. middag: 75 kr. Medl. af Brandbjerg Højskoles Venner (BHV), børn og studerende: 50 kr.

Kontakt Info

Tilmelding på bh@brandbjerg.dk senest 22. januar – her gælder først-til-mølle princippet og der plejer at være rift om pladserne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X