september, 2018

18sep17:3021:00Syng, spis og snak sammen17:30 - 21:00

Event detaljer

18. september kl. 17.30- 21.00 inviterer Brandbjerg Højskole og Brandbjerg Højskoles Venner (BHV) endnu engang alle interesserede til fællesspisning, fællessang og gode snakke. Alle er velkomne – uanset hvordan du synger, og hvilke sange du kender, kan du her mærke glæden ved fællessangen.

Brandbjerg Højskole deltager i et stort projekt der hedder: “Syng, spis og snak”, og dets primære formål er at bringe folk tættere sammen under sloganet: ”Det Danmark, der synger sammen, hører sammen”. Projektet er støttet af Nordea-fonden, og det landsdækkende initiativ vil synliggøre kvaliteterne ved fællessang og fællesspisning.

Der er forskellige temaer for den enkelte aften, men fælles for dem alle er glæden ved at synge sammen, at samles om et godt måltid og indgå i en gensidigt inspirerende dialog med andre deltagere. Til det formål er højskolen en rigtig god ramme.

18. september er det Poul Kjær Lauridsen, som til daglig arbejder på UCL i Jelling, der introducerer sangene og spiller til. Han kommer ofte på Brandbjerg, og står bag de meget efterspurgte sangaftener på mange af højskolens ugekurser, men det er første gang, han er med til ’Syng, spis og snak’.

Som noget helt særligt for netop denne aften vil man også kunne høre Brandbjerg Højskoles forstander, Simon Lægsgaard introducere nogle af de helt nye sange han netop har skrevet – glæd jer!

“Brandbjergs grønne køkken står bag en lækker middag, og vi sørger for at alle får et godt afsæt til gode snakke – også med nogen man måske ikke kender på forhånd” fortæller Lone Kau, højskolelærer og vært for Brandbjergs ’Syng, spis og snak’ aftner.

Aftenen arrangeres i samarbejde med Brandbjerg Højskoles Venner, og den årlige generalforsamling for BHV afholdes efter middagen.

Pris inkl. mad: 75 kr. for voksne og 50 kr. for børn, studerende og medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner.

Tilmelding på bh@brandbjerg.dk, tilmeldingsfrist 11. september. OBS – kort frist!

Om Syng, spis og snak

Bag “syng, spis og snak” står Folkehøjskolernes Forening i Danmark (Højskolerne), støttet af Nordea-fonden.

Det er dokumenteret, at musik har en unik evne til at skabe samhørighed mellem mennesker. Et nyt landsdækkende initiativ vil med netop fællessang og fællesspisning over hele landet styrke fællesskabet mellem forskellige befolkningsgrupper i Danmark. Der afholdes “Syng, spis og snak” arrangementer på højskoler over hele landet.
”Vi ved, at fællessang har en unik evne til at skabe samhørighed mellem mennesker, det samme er tilfældet med fællesspisning. Med initiativet “Syng, spis og snak” håber vi derfor at være med til at styrke menneskers oplevelse af fællesskab på tværs af befolkningsgrupper,” siger Rasmus Skov Borring, højskolernes projektleder for initiativet, der er iværksat af højskolerne og støttet af Nordea-fonden.

Læs mere på www.hojskolesangbogen.dk

Tidspunkt

(Tirsdag) 17:30 - 21:00

Pris og Billet

75 kr. for voksne og 50 kr. for børn, studerende og medlemmer af BHV

Kontakt Info

Tilmelding til bh@brandbjerg.dk senest 11. september

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
X