december, 2017

12dec17:3021:00Syng, snak og spis - december 201717:30 - 21:00

Event detaljer

Syng, snak og spis sammen på Brandbjerg Højskole

Kom og tag del i et bevægende fællesskab, med sangen i centrum. Uanset hvordan du synger og hvilke sange du kender, kan du her mærke glæden ved fællessangen.

Den 12/12 indbyder Brandbjerg Højskole og Brandbjerg Højskoles Venner (BHV) alle interesserede til fællesspisning, fællessang og gode snakke. Alle er velkommen.
De næste 2 år er Brandbjerg Højskole blevet en del af et stort projekt, støttet af Nordeafonden. Projektet hedder: Syng snak og spis, og dets primære formål er at bringe folk tættere sammen under sloganet: ”Det Danmark, der synger sammen, hører sammen”.

Der er forskellige temaer for den enkelte aften, men fælles for dem alle er, glæden ved at synge sammen, at samles om et godt måltid og indgå i en gensidigt inspirerende dialog med andre deltagere. Til dette formål er højskolen en enestående ramme.

12/12 kl. 17.30- 21.00:

Glæd dig til at synge sammen med en usædvanlig duo: Kirsten Madsen ( tidligere højskolelærer f. 1945) og Michael Hovmand ( tidligere højskolelev f. 1992). To generationer med stor glæde ved både højskole og højskolens sange. Inden hver sang får du indsigt i den tid som sangene blev skrevet til.
Med årstiden og den kommende højtid som tema, vil vi udforske såvel mørketiden, som lysets fest og tage lidt forskud på julens glæder ved bordet og snakken om det, der bringer mening i livet.

Entré for medlemmer af Brandbjergs Højskoles Venner- 50 kr. for voksne og 30 for børn.
Entré 70 kr. for voksne og 50 for børn.

Tilmelding på bh@brandbjerg.dk

Tilmeldingsfrist 1 uge før arrangementet

Tidspunkt

(Tirsdag) 17:30 - 21:00

Pris og Billet

Se ovenfor

Kontakt Info

bh@brandbjerg.dk

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
X