december, 2018

06dec17:3021:00Syng, spis og snak sammen på Brandbjerg Højskole17:30 - 21:00

Event detaljer

Denne omgang af Syng, Snak og Spis bliver lidt anderledes end normalt. Vi skal selvfølgelig synge julesange, men så får vi også besøg fra Iran og Afghanistan. Der vil være fokus på det at være flygtning i Danmark ud fra sangen ”danskerne findes i mange modeller”. Samtaledelen i forbindelse med kaffen bliver styret af samtalekortene ”Danmark set indefra – Danmark set udefra” som er udgivet af Grundtvigsk Forum.

Og så skal vi selvfølgelig spise sammen. I samarbejde med elever fra Eventlab laver Brandbjergs grønne køkken en lækker middag, og vi sørger for at alle får et godt afsæt til gode snakke – også med nogen man måske ikke kender på forhånd.

Sogne- og migrantpræst Birgitte Rosager Møldrup og Ove Rasmussen sidder ved klaveret – og måske bliver der plads til at lære en persisk sang?

Pris inkl. middag: 75 kr.
Medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner (BHV): 50 kr.
Tilmelding på bh@brandbjerg.dk senest 29. november

Tidspunkt

(Torsdag) 17:30 - 21:00

Pris og Billet

Pris inkl. middag: 75 kr. (Medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner (BHV): 50 kr.)

Kontakt Info

Tilmelding på bh@brandbjerg.dk senest 29. november

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X