Beat it – sang, dans og spil

Find dit indre urmenneske, der råber, spiller høj musik, danser og sveder. Find dit fedeste groove, bind dine bedste dansesko og slå på den tromme! Beat it, sang, dans og spil er højskolens festfag, hvor vi for alvor mærker vores fødder og krop. Her er tårnhøj energi, glæde og smil.

Alle elever på højskolen er inviteret til festen – eneste forudsætning er, at du har en krop.
Du skal bruge din stemme, din krop, din hjerne, og alle er velkomne – nybegyndere og trommemestre. Alle får lov til at gøre det hele – synge, danse og spille musik.
Vi lærer rytmiske færdigheder vha. lege, bevægelsesøvelser, stomp, sang og dans. Vi slår på store tønder og trommer – udforsker rytmen, genfinder vores glemte og gemte stammedanser. Det blir’ skægt, varmt og udfordrende, når vi støver rytmerne af med trommestikker, lår, hænder og fødder. 

For rigtigt at komme ind i en sang er det nødvendigt at føle dens rytme.
Det er en fysisk fornemmelse, og for at få den under huden dykker vi ned i beats, rytmer og polyrytmiske lag af verdensmusik fra den sydlige halvkugle.
Det er så meget højskolens festligste fællesskabsfag. Vi bygger det hele op sammen – musik, dans og sang – den urgamle måde at gå til musik på.
Det hele hænger sammen.

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et musikmiljø, hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum? Musik på Brandbjerg Højskole er et fagmiljø, for dig der gerne vil udforske musikken sammen med andre i sammenspil, stemmetræning, elektronisk musik eller sangskrivning.

Underviser

Kristoffer Fynbo Thorning

Kristoffer Fynbo Thorning

Elsker at lege, spille, skabe og sætte i gang og når man er i rum med Kristoffer går der ikke lang tid før man smiler, griner, forundres eller er i gang med noget nyt og spændende.

Kristoffer elsker musik vendt på alle leder og kanter og ligger meget vægt på at det skal kunne mærkes fysisk.

Når Kristoffer ikke underviser på højskolen, turnerer han i det meste af verden med sin elektroniske vokalgruppe Postyr.

Der er et trygt rum og plads til følelser og visning deraf.

{

Det er en bombe af energi og larm. Hvis man er ovenpå og i godt humør, er det det fedeste fag. Hvis man er træt eller lidt off, så kan det virke ret overvældende.

Nadia

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!