Blogs og podcasts om bæredygtighed

Vi elsker at høre podcasts og læse gode personlige blogs om bæredygtighed. Det er fedt med velproduceret indhold fra P1 og andre etablerede medier, men faktisk synes vi bedst om de uafhængige og private entusiaster der laver tingene selv. Her har vi samlet nogle af de mest spændende vi har fundet:

Podcasts:

Sustain Daily:
DANMARK ·  SUSTAIN DAILY
Society & Culture

Sustain Daily Podcast er til dig, som vil gøre dit liv lidt mere bæredygtigt. Vi går i dybden med tanker, overvejelser og dilemmaer, så du kan skyde genvej mod et grønnere liv. At leve bæredygtigt er først og fremmest sjovt og giver værdi – men det er svært at være nybegynder, og alle nye vaner kræver mod og handlekraft.

Hør Sustain Daily her

Bæredygtig Business
DANMARK · STEFFEN MAX HØGH
Business
I Bæredygtig Business dykker direktør og bæredygtighedsnørd Steffen Max Høgh ned i sammenhængen mellem ansvarlighed og bundlinje. Gennem interviews med en række af landets førende eksperter og erhvervsledere går han i dybden med CSR, bæredygtig forretning og cirkulær økonomi for at finde svar på det helt store spørgsmål – kan virksomheder tjene penge på at tage socialt og miljømæssigt ansvar?

Vært og tilrettelægger: Steffen Max Høgh
Musik: Per Bloch, Stimuli

Hør Bæredygtig business her

Klimatestamentet
DANMARK · DR
Society & Culture
Tegneren, filminstruktøren og forfatteren Anders Morgenthaler er alvorligt bekymret over, hvad det er for en verden, vi efterlader til vores børn. Derfor har han ændret sit liv til at være mere grønt, og nu tryktester han sammen med journalist Dan Grønbech sine bæredygtige løsninger for at give os alle sammen de bedste råd i kampen mod miljøproblemer og klimaforandringer.
Værter: Anders Morgenthaler og Dan Grønbech.
Tilrettelægger: Dan Grønbech.

Hør Klimatestamentet her

Jagten på et bæredygtigt liv
DANMARK · NIKOLAJ HYGEBJERG
Society & Culture
En podcastserie der følger en families jagt på et mere bæredygtigt liv. En helt almindelig familie, der søger en bæredygtig livsstil. Følg deres rejse fra parcelhuset til økosamfundet Friland. Følg dem imens vi bygger vores eget bæredygtige halmhus, følg deres erfaringer med at eje en elbil og bliv inspireret af snakke med folk der har inspireret dem i fht. bæredygtig livsstil.

Hør podcasten Jagten på et bæredygtigt liv her

Blogs:

Sustain Daily:
DANMARK ·  SUSTAIN DAILY
Sustain Daily er til dig, som vil gøre dit liv lidt mere bæredygtigt. Vi går i dybden med tanker, overvejelser og dilemmaer, så du kan skyde genvej mod et grønnere liv. At leve bæredygtigt er først og fremmest sjovt og giver værdi – men det er svært at være nybegynder, og alle nye vaner kræver mod og handlekraft.

Se bloggen Sustain Daily her

Ecoblog.dk
DANMARK · NIKOLAJ HYGEBJERG
En blog hvor selvbygger Nikolaj Hygebjerg fortæller om hans og hans families liv i økosamfundet Friland. Han skriver, laver videoindslag og podcasts om sine erfaringer som selvlært amatør selvbygger. Følg processen med at bygge en midlertidig bolig der føles som et hjem, en dome som bruges til drivhus og orangeri, Danmarks måske vildeste halmhus samt livet med en Tesla.

Se bloggen ecoblog.dk her

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.