Brætspilsklubben

Udenfor regner det. Men inde i herregårdstuen breder varmen sig fra pejsen. Mads rykker brikken 3 felter frem og kigger over på Emilie. Spillet er svært – det tager tid at få styr på reglerne og Emilie må lige endnu engang læse op, så alle er med på rammen for spillet. Det er næsten lige så spændende, at få styr på hvordan man spiller spillet og sætte det op, som at spille spillet. Emilie smiler – hun ved hun har vundet lige om lidt.  

Brætspil på Brandbjerg er en hel temauge, hvor du sammen med med- og modspillere får mulighed for at spille en hel masse brætspil. Vi bruger en hel uge på at spille en masse spil sammen, lære nye regler, skubber små papstykker rundt, finder ud af noget om os selv og hvilke konkurrencemennesker vi er. Brætspilsklubben er en indrammet form til at lege i. Til at teste teorier af og til at tæve hinanden, samtidig med at man er ”den gode vinder”.    

Hvad får du ud af faget: 
Du bliver dygtigere til både at forstå og forklare regler. Du lærer hvordan du og dine medspillere reagerer -både når man taber og når man vinder. Du lærer også at forklare reglerne videre og lave samarbejder.  

Fagmiljøet Musik og Dans

Vil du være en del af et musikmiljø, hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum? Musik på Brandbjerg Højskole er et fagmiljø, for dig der gerne vil udforske musikken sammen med andre i sammenspil, stemmetræning, elektronisk musik eller sangskrivning.

Underviser

Kristoffer Fynbo Thorning

Kristoffer Fynbo Thorning

Elsker at lege, spille, skabe og sætte i gang og når man er i rum med Kristoffer går der ikke lang tid før man smiler, griner, forundres eller er i gang med noget nyt og spændende.

Kristoffer elsker musik vendt på alle leder og kanter og ligger meget vægt på at det skal kunne mærkes fysisk.

Når Kristoffer ikke underviser på højskolen, turnerer han i det meste af verden med sin elektroniske vokalgruppe Postyr.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.