Brandbjerg Højskoles Elevforening

Hvad er BHE?

Brandbjerg Højskoles Elevforening (BHE) er en frivillig forening for nuværende og tidligere brandbjergelever, der insisterer på at fastholde og bevare brandbjergånden udenfor boblen nær Vejle.

Vi arbejder for, at Brandbjerg bliver ved at være et fantastisk fællesskab at være en del af også på den anden side af de ikke alt for godt isolerede mure.

Det gør vi ved at danne rammerne for mødet mellem gamle og nuværende elever på kryds og tværs af årgange. En del af vores medlemmer lægger knofedt og transporttid i at mødes på Brandbjerg flere gange om året for at arrangere arrangementer for foreningens medlemmer og for at hjælpe til med, at Brandbjerg Højskole bliver ved med at være en fantastisk højskole.

Hvad står vi for?

Vi arrangerer den årlige gensynsweekend, ’Elevstævne’, for alle foreningens medlemmer, ’Sharing Brandbjerg’ for alle, der gerne vil bruge en weekend på at styrke både skolens og fællesskabets bæredygtighed og ’Brandbjerg på kanten’, der er et sommerkursus, hvor alle, især tidligere elever, kan få en uges koncentreret dosis brandbjergånd lige i sjælen.

Derudover giver vi skolen en hjælpende hånd, hvor vi kan. Nogle af os bruger gerne en weekend på at ordne haven eller bygge et skur. Andre forsøger at udbrede fællesskabets rødder ved at rekruttere nye elever.

BHE er en frivillig forening. Og derfor har vi også en bestyrelse. Den består af ni mennesker, der i fællesskab forsøger at gøre det så let som muligt for vores medlemmer at få det ud af foreningen, de gerne vil have. Hvad enten det er at se ”familien” til Elevstævne en gang om året eller bruge en masse tid på at være frivillig.

Bestyrelsen

Maria er forkvinde for BHE. Hun koordinerer generalforsamlingen og bestyrelsesmøderne og taler løbende med skolens ledelse om, hvordan foreningen og skolens samarbejde skal forløbe.

Lærke er foreningens næstformand. Hun er Marias højre hånd og koordinerer foreningens frivillige arbejde med alle projektlederne.

Jonas er kasserer. Han nusser med kvitteringer og indmeldelsesformularer og holder foreningens økonomi i stram snor. 

Lina er kartoteksansvarlig. Hun ved, hvem alle foreningens medlemmer er og kender deres adresser. Hvis du ikke har betalt dit medlemsgebyr, kan du snart høre hende ånde dig i nakken.

Sidsel Tobiasen er weekendkoordinator og sørger for, at det hele ikke går op i snak. Hun har styr på dagsordenen, tilmeldinger og bestiller værelser og mad på skolen, og så ved hun altid, hvad temaet for de nuværende elevers fest om lørdagen er!

Caroline er foreningens ildflue og har fingeren på pulsen hos foreningens tropper. Hun sørger for, at alle tropper har det godt og samarbejder med Ildsjælene om at holde gang i fællesskabet udenfor Brandbjergs mure.

Christina er ansvarlig for BHE’s PR på de sociale medier. Hun forsøger efter bedste evne at sikre, at alle medlemmer altid ved det, de gerne vil vide.

Ida & Rikke er suppleanter. De kommer for det meste til bestyrelsesmøder, og er altid klar til at træde til, hvis et af bestyrelsens medlemmer skulle falde ned ad en trappe eller bare får for travlt med studiet.

 

BHE har også to pladser i Brandbjerg Højskoles bestyrelse. Mette-Rose og Andrea sidder derfor både i BHE’s og Brandbjerg Højskoles bestyrelser. De agerer bindeled mellem skolens formelle ledelse og vores skønne forening.

I øjeblikket er Mette-Rose på barsel, og indsupleret er Stefan.

Brandstifteren

Brandbjerg Højskoles Elevforening udgiver løbende bladet “Brandstifteren”. Vi på Brandstifterredaktionen har valgt at følge den teknologiske udvikling og gøre Brandstifteren til et online medie. Dette gør den let tilgængelig for alle, og vi er nu sikre på, at den aldrig går tabt i posten. Vores drøm og ønske er, at Brandstifteren kan samle, informere og underholde alle os, der har kære minder tilknyttet Brandbjerg Højskole.

 

Medlemskab

Har du spørgsmål til tilmeldingen er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen for Brandbjerg Højskoles Elevforening på bhelev@gmail.com

Som medlem af Elevforeningen får du mulighed for at komme til det årlige elevstævne, ligesom du ca. 2 gange årligt vil modtage Brandstifteren. Du tilmelder dig via nedenstående formular, og kan betale med MobilePay og bankoverførsel.

Har du skiftet adresse/e-mail siden du meldte dig ind, skal du sende en mail til bhelev@gmail.com med dine ændringer.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook