Weekendaktivteter (frivilligt)

Vi har tre slags weekender på Brandbjerg: 
Tema-weekender: Er de weekender, hvor lærerne arrangerer de fede aktiviteter. Det kan være intro-weekenderne, når vi alle lige er landet på højskolen med nerverne uden på tøjet, Sharing Brandbjerg, hvor vi i samarbejde med 150 tidligere elever skaber lækre rammer på Brandbjerg, eller når Projektledelsesfaget øver sig i event-design og laver den fede weekend for resten af holdet! 

Friweekender: Er det eleverne selv der arrangerer weekenden. Bogrupperne, som er din lille familie af ca. 12 elever på Brandbjerg, organiserer på skift aktiviteter for resten af holdet, og ofte er der fest om lørdagen. Andre gange er der lagt op til rolig hygge og afslapning i parken eller pejsestuen. 

Hjemrejseweekender: Man må blive på højskolen 24/7 i alle de måneder man er her, men for at sikre at flest muligt bliver på højskolen i tema- og friweekenderne, har vi også hjemrejseweekender, hvor de fleste tager hjem. Dog bliver der altid en flok, der hygger sig med film og afslapning. 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.