Cape Town – Sydafrika

I dette fag bygger vi op til efterårets store rejse til Cape Town i Sydafrika. Så hvis du skal med til Cape Town - skal du også have faget Cape Town. Vi rejser nemlig ikke på ferie - vi vil noget mere. Derfor forbereder vi os grundigt hjemmefra.

Rejserne på Brandbjerg Højskole har alle et højere formål end blot at se nye himmelstrøg og få nye billeder på harddisken. Rejserne er i høj grad til for at vi, elever som undervisere, gennem oplevelse og indlevelse kommer ud af vores comfortzone og ind under huden på de steder, vi besøger. Den udvikling, der flytter os mest, er ofte den, hvor uvisheden er medspiller i mødet med det ukendte. 

Vi rejser til Sydafrika med et fokus på bæredygtighed og kulturmøde.
Sydafrika er et land med store kontraster, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Vi garanterer at det er en tur, hvor du ikke kan undgå at blive flyttet som menneske. For når man ser og oplever kontrasterne og bliver bevidst om ens hudfarve og opførsel som ganske almindelig gennemsnitsdansker, og ser at den ikke nødvendigvis harmonerer andre steder, kan man ikke undgå at reflektere.
Vi skal til Cape Town – Cape Town er en moderne metropol, en af verdens smukkeste storbyer og kåret til dén by i verden det er lettest at forelske sig i – Den er smuk, vild, rå, poleret, moderne og klassisk – altsammen på én gang.

Fagmiljøet Politik og samfund

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke politiske og samfundsmæssige fag sammen med andre ligesindede? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende politik- og samfundsmæssige fag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Nikolaj Hygebjerg

Nikolaj Hygebjerg

Nikolaj er Brandbjergs ekspert indenfor grafisk design, app-design og webdesign. Han har undervist på højskoler med fokus på design og innovation. Derudover er Nikolaj entusiastisk selvbygger indenfor bæredygtigt byggeri på Friland hvor han bygger og laver workshops i bæredygtighed.

Man kommer forandret hjem

{

Oplevelserne er så unikke og man kommer så tæt på, at man ikke kan undgå at blive påvirket. Jeg vil mene at stort set alle kommer forandret hjem.

Laila

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.