CATALONIEN (HVERT FORÅR)

– Catalansk natur og kulturmøde

Sydafrika
Rejsetidspunkt: April/maj hvert år
Pris: 6.000 kr.

I forårsperioden (25. april – 3. maj) udbyder vi fælles, obligatorisk rejse cirka 8 dage til det nordlige Spanien – nærmere betegnet den fantastiske halvø Cap de Creus i Catalonien. Vi skaber et unikt refleksionsrum på rejsen, hvor vi får lejlighed til at gennemtænke og sætte ord på alt det, vi oplever sammen gennem højskoleopholdet.

På Cap de Creus bor vi år efter år på det samme hyggelige hostel. Vi lader os inspirere af Catalanernes tilbagelænede og sanselige livsstil, og vi bruger både naturen og kulturen som ramme for fællesskabet og refleksionen. Tænk Middelhavet som ramme for havkajak, mountainbike, dykning, trekkingture og afslapning i sandet. Dertil kan du lægge samvær med højskolens catalanske venner Pau og Olga, indtagelse af lækre catalanske specialiteter og et tankevækkende besøg på Salvador Dalis museum.

Addresse

Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12a
7300 Jel

Search
Generic filters
Exact matches only

Ring til os

75 87 15 00 (Alle henvendelser)
29 88 10 73 (lange kurser)
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

 

Email os

bh@brandbjerg.dk

 

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.