Håndtering af Corona på Brandbjerg Højskole

Corona håndtering på Brandbjerg Højskole

På Brandbjerg Højskole følger vi regeringens og myndighedernes påbud ift. håndtering af Corona/Covid-19. 

Brandbjerg Højskole åbnede igen i juni på baggrund af den aftale, der er indgået mellem regeringen og Folketingets partier om genåbningen. Vi afholder så mange kurser som muligt og med det maksimale antal kursister, som det kan lade sig gøre efter de gældende restriktioner om afstand og hygiejne.

Samtidig vil vi gerne gøre opmærksom på, at kurserne afvikles under andre forhold end normalt og at der kan komme ændringer i programmerne og usædvanlige løsninger undervejs på kurset.

Vi sætter de bedst mulige rammer, så kurserne kan gennemføres uden fare for smitte, men det er vigtigt at understrege, at det er kursisterne selv, der har ansvar for at overholde de gældende retningslinjer og tage vare på egen og andres sundhed undervejs i kurset.

Vi glæder os til at byde velkommen igen på højskolen.

Vi skal alle passe på både hinanden og os selv. På Brandbjerg Højskole gør vi følgende, så du trygt kan komme på kursus:

 • Når du ankommer, vil du få rent nøglekort og papirer udleveret i en lukket mappe.
  Sengetøj og håndklæde ligger i forseglet pose på værelset (medmindre du medbringer dit eget).
 • Vi har altid brugt håndsprit på skolen, men vi har nu sørget for at der er håndsprit at finde overalt. Vi har købt masser, men tag gerne din egen håndsprit med.
  Dørhåndtag og kontaktflader, undervisningslokaler og spisesal sprittes af og rengøres, flere gange dagligt.
 • På korte kurser inddeles kursister i kursusgrupper af 8 personer. Indenfor familie- og kursusgrupper kan afstandskravet fraviges.
 • Familie- og kursusgrupperne er så vidt muligt placeret i tilstødende værelser og det tilstræbes at elever, kursister og konferencegæster adskilles, så de placeres på forskellige gange når værelserne fordeles.
 • Afstandskrav bliver overholdt. Der tages udgangspunkt i et afstandskrav på 1 meter internt mellem elever, kursister og gæster og mellem elever og personale.
 • Kursister, der selv vurderer at være i øget risiko for at blive smittet og alvorligt syg, skal holde minimum 2 meters afstand til øvrige personer og sættes i samme kursusgruppe.
 • Brandbjerg Højskole har god plads og fine faciliteter til at være sammen og samtidig holde afstand:
 • På Brandbjerg Højskole har vi fordelen af at være en meget stor skole med godt 12.000 m2 under tag.
  • Dejlig atriumgård med borde/bænke ved spisesalen, så der er mulighed for at spise under åben himmel eller under udhænget.
  • Stor herregårdspark, 54 ha jord og egen skov i den smukke Grejsdal.
  • Stor bålhytte med borde/bænke og rindende vand/udekøkken.
  • 105 dobbelt/eneværelser alle med eget bad og toilet, samt terrasse eller altan.
  • Fællestoiletter i hovedbygningen er lukket – der er dog mulighed for håndvask med engangshåndklæder. Du kan benytte dit eget toilet på værelset.
  • Vi udleverer gerne engangskrus i spisesalen til kaffe og te. Vand drikkes fra drikkedunke (husk gerne at medbringe egen).
  • Vores håndtering af måltiderne er forhåndsgodkendt af sundhedsmyndighederne. Vi justerer løbende retningslinjerne, hvis der kommer nye anbefalinger. Brandbjergs personale serverer fra buffeten.
  • Flest mulige samlinger foregår udendørs. Vi har god plads i bl.a. en stor foredragssal, idrætshal og dramasalen, hvis vi får brug for at være indendørs.
  • Har du symptomer på Covid-19, skal du melde afbud. Vi anbefaler at alle får taget en coronatest 2-3 dage inden kursusstart – og at du holder afstand til andre i dagene op til kursusstart.

Har du spørgsmål, så ring til os: 75871500

Vi glæder os til at se dig på et af vore mange Korte Kurser.

Du finder vores Betalings- og afbestillingsbetingelser HER 

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger til at undgå smitte med Corona-virus lige nu (opdateret d. 07.04.20) er følgende:

Kontakt:

Brandbjerg Højskole

Email: bh@brandbjerg.dk

Telefon:75871500

 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.