Costa Rica

I dette fag bygger vi op til efterårets store rejse til Cape Town i Sydafrika. Så hvis du skal med til Cape Town - skal du også have faget Cape Town. Vi rejser nemlig ikke på ferie - vi vil noget mere. Derfor forbereder vi os grundigt hjemmefra.

Rejserne på Brandbjerg Højskole har alle et højere formål end blot at se nye himmelstrøg og få nye billeder på harddisken. Rejserne er i høj grad til for at vi, elever som undervisere, gennem oplevelse og indlevelse kommer ud af vores comfortzone og ind under huden på de steder, vi besøger. Den udvikling, der flytter os mest, er ofte den, hvor uvisheden er medspiller i mødet med det ukendte. 

Rejsen til Costa Rica har til formål at undersøge, hvad naturen gør ved os, og hvad vi gør ved naturen – ud fra et ønske om at få mennesker til at tage føring i forhold til et mere bæredygtigt samfund, hvor vi begynder med os selv. Og så handler det selvfølgelig om at dele en masse mindeværdige oplevelser med dine venner. Dertil er det en unik mulighed for at komme i dialog og samarbejde med lokalbefolkningen. Rejsen til Costa Rica er for alle elever på Brandbjerg og er ikke knyttet til bestemte hovedfag.

Fagmiljøet Politik og samfund

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke politiske og samfundsmæssige fag sammen med andre ligesindede? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende politik- og samfundsmæssige fag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Casper Borch Madsen

Casper Borch Madsen

Højskolelærer

underviser i hovedfaget Outdoor og valgfagene Adventuresport, Havkajak, Alpin Skirejse og Fysisk træning.

Jo flere Hawaii skjorter og blomster kranse der er til stede

{

jo federe bliver forberedelsen

Noah

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!