Dagpenge på højskole

Kan man få dagpenge på højskole?

Er du under 25 og på dagpenge har du mulighed for at komme på højskole inden for det første halve år af ledighedsperioden, med halve dagpenge.

Du skal kontakte din A-kasse for at høre om mulighederne.

Link til højskoleforeningensinfo om støtte på højskole

Økonomisk støtte
Du har også en række andre muligheder for at søge økonomisk støtte til dit. Det kan du læse mere om ved at følge linket.

Priser
Et langt ophold på højskole kan vare fra 5-43 uger. Du kan her se, hvad et højskoleophold koster på Brandbjerg.

Se mig selv i øjnene og at turde afprøve mine drømme
– før jeg afliver dem.”

{

“Efter at være droppet ud af halvandet års studier havde jeg brug for at være et sted, hvor jeg kunne mærke, at jeg rykkede mig. Og vupti – der var Brandbjerg med både Kompas-linier og vejledningsvalgfag, der var som skræddersyede til det formål. At gå på Brandbjerg og arbejde så intenst med min egen tilgang til min fremtid betød, at jeg kunne se bort fra et tidligere krav om prestige i mit uddannelsesvalg og åbne øjnene for uddannelsesmuligheder udenfor den klassisk akademiske verden. Jeg er særligt stolt at have fundet modet til at se mig selv i øjnene og at turde afprøve mine drømme – før jeg afliver dem.”

Lotte Bøllehus Hansen

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!