Danmarksspillet Live

Et spil der er lige så enkelt som genialt. Vi spiller Danmarksspillet LIVE. I får i små grupper 3 opgaver som skal løses i 3 forskellige byer i Danmark. I skal nå derhen og hjem på 36 timer. Uden at bruge penge, offentlig transport eller egen bil. 

Det handler om at opleve Danmark, lære at man kan komme utroligt langt uden at bruge penge og få en (måske fornyet) oplevelse af hvor hjælpsomme mange mennesker er når man har brug for hjælp!

Det er for nogle skræmmende at skulle tage den på stop rundt i Danmark. Af samme årsag er I altid tre sammen. Det giver tryghed. Man må også få foræret en togbillet, lokke med en vandflyver eller få hjælp af familien. Kun fantasien sætter grænser. De fleste får en fantastisk oplevelse(det er for vildt når en mand giver aftensmad på McD elleren kvinde kører 30km omvej for at køre os hjem!). Enkelte en dårlig oplevelse (det kan være hårdt at stå 6 timer i regnen uden at få et lift) – og nogle gør det kortere (vi nåede kun til Vejle – men der var hyggeligt!). Der er intet pres – vi gør det for sjov!

Fagmiljøet Politik og samfund

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke politiske og samfundsmæssige fag sammen med andre ligesindede? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende politik- og samfundsmæssige fag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.