Elektronisk Musik – Plugged In!

Interesserer du dig for computere og apps og kan du lide elektronisk musik som techno, electronica, dubstep og dance? Så kom endelig nærmere. Elektronisk Musik – Plugged In, er et af højskolens nørdefag, men du behøver ikke kunne spille selv.

Udgangspunktet er inde i en maskine – noget man har rodet med i en pc/mac, en mobil eller med en loop-pedal. Så ser vi, hvor langt det kan drives. Elektronisk musik opstår, når dine ideer og skitser kommer ud af maskinerne, du får sat instrumenter på og du spiller din musik for fuld skrue, mens alle i musiklokalet og resten af højskolen rokker med hovedet. Det er målet.

 

Ier findes tonsvis af apps til formålet. Vi prøver blandt andet appen Garageband og lærer at bruge Ableton Live, sammen med elektroniske musikere fra musikkollektivet RumKraft. Samtidig får højskolens trommemaskiner, drumpads, keyboards og synths lov til at arbejde for føden.

Elektronisk Musik – Plugged In er et sammenspilsfag. Derfor er det vigtigt, at eleverne tager ejerskab og har lyst til at investere en masse energi og tid i faget. Vi besøger DIEM – Det Jyske Musikkonservatorie i Aarhus og møder deres studerende. Ambitionen er også, at vi igen får besøg af musikere fra det fremadstormende band Lowly.

 

Fagmiljøet Musik og Dans

Vil du være en del af et musikmiljø, hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum? Musik på Brandbjerg Højskole er et fagmiljø, for dig der gerne vil udforske musikken sammen med andre i sammenspil, stemmetræning, elektronisk musik eller sangskrivning.

Underviser

Kristoffer Fynbo Thorning

Kristoffer Fynbo Thorning

Energi, kreativitet og nysgerrighed er nøgleord for Kristoffers musikalske liv. Han elsker at lege, spille, skabe og sætte i gang og når man er i rum med Kristoffer, går der ikke lang tid, før man smiler, griner, forundres eller er i gang med noget nyt og spændende.

Kristoffer elsker musik vendt på alle ledder og kanter og lægger meget vægt på, at det skal kunne mærkes fysisk. Han elsker computere og ting, der kan skabe sære lyde og når han ikke er på højskolen, er det her, han lægger sin tid.

Han turnerer i det meste af verden med sin elektroniske vokalgruppe Postyr, hvor han er maskinfører og sanger og derudover laver han mærkelige lyd-projekter med gruppen RumKlang.

Fantastisk kyndige lærere

{

Hvis du ønsker at lære om elektronisk musik’s opbygning, samfletning & udviklingHvis du kunne tænke dig at skabe din egne lyde fra bunden eller samples, og prøve at jamme Ambient musik med andre, eller bare fordybe dig i dit eget mesterværk så vælg dette uden tøven.

Lucas

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!