Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Erik Lindsø: Livet er i det mindste en historie værd – Kunsten at fortælle livet

november 26 @ 9:30 - 12:00

70kr.

Livshistorien er livsnødvendig. Vi bruger fortællingen til at holde os oprejste i livet og til at blive klogere på os selv og hinanden. Stress opstår, når vi ikke får tid til at få vores historie med os. Livet bliver til, når det bliver fortalt, men det bliver også til at forstå. Det er menneskets særegne opfindelse at lave historier og fortælle historier. En historie bærer verdens formildelse i sig. En historie er trøstende. Karen Blixen siger, at ”når vi fortæller om vores liv, sætter vi noget sammen, der er gået i stykker.” Vi kan f. eks. være ud af en familie, hvor det pibler ud af revner og sprækker, men med historier får vi den til at hænge sammen. Vi bruger fortællingen til at holde os oprejste i livet og til at blive klogere på os selv og hinanden.
Erik Lindsø deler rundhåndet ud af sørgmuntre, morsomme, bevægende og livsnære historier, der illustrerer, hvad han mener. Men han stiller også spørgsmål til dig: Hvad er den vigtigste historie i ens liv? Hvad med hemmelighederne – skal vi løfte sløret? Hvilket hensyn skal man tage til dem, man uvilkårligt inddrager i sin livshistorie?

Erik Lindsø: Foredragsholder og forfatter. Tidligere forstander på Rønshoved Højskole og lærer på Danebod Højskole, informationschef i Folkehøjskolernes Forening, programvært i DR, redaktør af Højskolebladet og Grænsen. Uddannet lærer. Se mere på www.folkeakademiet.dk.

Entré inkl. kaffe og kage: 70 kroner for voksne
30 kroner for studerende, unge under 18 år og medlemmer af ’Brandbjerg højskoles venner’
Tilmelding til bh@brandbjerg.dk Senest tilmelding d.20. november.

Detaljer

Dato:
november 26
Tidspunkt:
9:30 - 12:00
Pris:
70kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Brandjerg Højskole
Telefon:
75871500
E-mail:
nh@brandbjerg.dk