Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Lone Kühlmann

11. november 2019 @ 15:00 - 17:00

kr.100

Foredrag med Lone Kühlmann: Vi bliver ikke yngre – fat det!
Mandag 11. november 15.00-17.00:
Hold på hat og briller, når Lone Kühlmann går i gang med sin fyndige, muntre og inspirerende opsang til alle os, der vakler mellem kirurgi og terapi for at håndtere alderdomstegnene. Foredraget er baseret på forfatterens nye bestseller af samme navn og handler om emner såsom desperation er uklædelig og begejstring idiotisk, respekt får man kun, hvis man respekterer sig selv og er man single, når man er enke?
Lone Kühlmann: Journalist og forfatter. Lone har gennem de seneste mange år siddet som enten formand eller bestyrelsesmedlem i forskellige organisationer. Lone deltager hyppigt som kommentator i debatter på TV og i radioen. Lone er levende optaget af samfundet, samtiden, samlivet og livet generelt. Lones brede interesse kommer tydeligt frem i hendes forfatterskab, hvor hun belyser alt fra sikkerhedspolitik til ligestilling. Lone har bl.a. udgivet bøgerne: ”Det skal se nemt ud”, ”Afskaf alderdommen” og “Vi bliver ikke yngre – fat det! – lev selv for let øvede”

Pris 100 for gæster / 50 for studerende og unge under 25, samt medlemmer af Brandbjerg Højskoles Venner. NB:Begrænset antal pladser.
TIlmelding til BH@brandbjerg.dk

Detaljer

Dato:
11. november 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
kr.100
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Brandjerg Højskole
Telefon:
75871500
E-mail:
bh@brandbjerg.dk