Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gourmetaften på Brandbjerg Højskole

21. marts 2020 @ 18:00 - 22:00

kr.150

DU KOM FOR SENT – Alle pladser er optaget 🙂

Smag på Brandbjerg Højskole! Alle er inviteret til en stor madoplevelse – skabt af højskolens elever.
Lørdag den 21. marts gentager Brandbjerg Højskoles Venner og højskolen igen successen fra de sidste 9 år og inviterer til gourmetaften. Det er elever fra holdet ”Mad med mod”, der kreerer og serverer menuen under kyndig vejledning fra deres underviser.

”Det bliver en madoplevelse af de store og til en meget fornuftig pris, da det kun er udgiften til råvarer der skal dækkes,” siger forstander Simon Lægsgaard, der tilføjer at der har været hurtigt udsolgt til arrangementet de seneste par år.

Brandbjerg Højskoles Venner er vært for arrangementet, hvor eleverne viser deres mod og kulinariske evner.

”Denne aften giver vi vores bud på en menu for fremtiden, hvor vores madglæde går hånd i hånd, med kærlighed til planeten. Der vil være lokal og økologisk gris på menuen, men den vil være i farvestrålende selskab med masser af sæsonbestemte grøntsager,” siger højskolelærer Mette Hansen, der underviser i Mad med Mod.

Som gæst er det blot at læne sig tilbage og nyde middagen. Aftenen byder også på små musikalske indslag fra Brandbjergs musik-elever.

Aftenen koster 150 kroner for voksne og 75 kroner for børn og der er mulighed for tilkøb af en udvalgt vinmenu og andre drikkevarer.

Vinmenuen til 150 kroner per gæst skal bestilles forud i forbindelse med tilmeldingen.

Detaljer

Dato:
21. marts 2020
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
kr.150
Begivenhed Kategori: