Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JUNG – upcoming band med stor succes!

5. maj 2020 @ 19:30 - 21:30

kr.125

AFLYST GRUNDET CORONA-NEDLUKNINGEN

1/2 times koncert med efterfølgende Q&A med bandet.

Om Jung:
‘I forsommeren overraskede Jung alt og alle med singlen ”Jeg skal nok vente”, hvor rock blev blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. I videoen til nummeret ser man skuespilleren Roland Møller (Under sandet, Underverden, Nordvest m.fl.) køre gennem sommerlandskabet.

Debutsinglen blev i september måned fulgt af nummeret ”Hun kommer tilbage”, som også blev et radiohit og udvalgt som P3s Uundgåelige. Sangen blev af Gaffa valgt til årets sang 2019: Se mere her

Jung består af Michael Hovmand på keyboard, Sigurd Boesen på guitar og Jonas Jung på sang. Michael og Jonas er gymnasievenner fra Frederikssund, mens Sigurd stammer fra Middelfart, og de har lavet musik sammen i godt to år. Trioen håber på at kunne lave musik, der er almengyldig og samler generationerne.

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står overfor. Vi håber (beskedent), at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig, genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers”.

Pris 125 kr. Tilmelding til Brandbjerg Højskoles kontor: bh@brandbjerg.dk

Senest 1. maj 2020 kl. 12

Detaljer

Dato:
5. maj 2020
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr.125
Begivenhed Kategorier:
,