Indlæser Begivenheder

Livets høje pris

14. juni· 19:30 - 21:00

Konceptet – underholdning med noget på hjertet

“Livets høje pris” er mit nye one-man show. Det byder på en unik og berigende oplevelse ved at kombinere den eksistentialistiske tankegang med en opsigtsvækkende leven- degørelse af døden. Formålet er hermed er at begejstre og fremme nytænkning. Det indfrier jeg ved at introducere et væld af indtryk som på én gang skaber en tryg atmosfære, hvor publikum sænker paraderne, og et rum “med højt til loftet”, hvor tanken frit kan rejse og bringe nye perspektiver i spil.

En engagerende, sjov og anderledes introduktion til livets store spørgsmål
I et let og levende sprog præsenterer “Livets høje pris” den eksistentialistiske tilgang og dens bud på, hvordan vi skaber glæde, autencitet og mening i tilværelsen. Det har mange spændende tænkere gennem tiden gjort, f.eks. vores egen Søren Kierkegaard, og showet fører os ind på store temaer, som øger oplevelsen af frihed, fokus og forankring i livet. Men som også kan være skræmmende at konfrontere.

Skeleton-Man – din guide og kaptajn til det eksistentielle univers
Med humor og bid og en eksplosion af visuelle indtryk tager “Livets høje pris” udfordringen op. Og med Skeleton-Man’s farverige udstråling tilsat et betagende slideshow.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
14. juni
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Begivenhed Kategori: