Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Naturens Dag 2020 – Sanketur med Thomas Laursen

13. september 2020

Naturens Dag 13. september 2020

Naturens dag – På sanketur med Thomas Laursen

Søndag den 13. september inviterer Brandbjerg Højskole til en dag i naturens og bæredygtighedens tegn. Tag hele familien med til en hyggelig dag i herregårdsparken, hvor I kan møde professionelle urtesamler Thomas Laursen, komme på sanketur i Grejsdalen og lære om, hvilke vilde planter, der kan spises. 

Thomas er blandt andet kendt fra DRs programmer ”Gourmet i Vildmarken” og ”Smagen af Danmark”. Han elsker den danske natur og driver i dag firmaet Wildfooding. Her samler han planter, svampe, bær, tang med mere til nogle af de bedste restauranter i landet. Nu kan du opleve ham live og blive inspireret til, hvordan du selv kan bruge vilde plante hjemme i dit køkken. 

 

Program for dagen:  

11.00 Dagen starter 

11.00 Sanketur 1 mødes ved bålhytten 

12.30 Oplæg med Thomas Laursen i parken 

13.30 Bålhyggen fortsætter 

14.00 Sanketur 2 mødes ved bålhytten 

16.00 Tak for i dag 

 

Brandbjergboden holder åbent hele dagen og sælger kaffe, kage og drikkevarer. Der vil også være mulighed for at købe Thomas’ bøger og hans vilde gin! Vi tager kun imod MobilePay. 

 

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag i naturen. Deltagelse i eventet (inkl. oplægget) koster 50 kr. og hvis du vil med på sanketur før eller efter oplægget koster det blot 30 kr. ekstra, altså 80 kr. i alt. Husk gode sko og tøj til vejret, for Thomas følger ikke nødvendigvis skovstien, når han leder efter spiseligt vildt.

 

Vi overholder samtlige af regeringens retningslinjer for genåbning af aktiviteter. For at begrænse smittespredningen af covid-19 er der et begrænset antal billetter. Der vil blive sprittet af løbende ligesom der er håndsprit tilgængeligt for alle. Vi følger opdateringerne af retningslinjerne tæt, så vi kan sikre at alle gæster føler sig tilpasse og får en god oplevelse. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Brandbjerg Højskole! 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Detaljer

Dato:
13. september 2020
Begivenhed Kategori: