Eventlab

“Løb for helvede!” Emil spurter afsted, mens han lader sin gun, holdets kampråb gjalder i Atriumgården. Et splitsekund før Rikkes vandballon rammer Emil, vender han sig og affyrer det sidste dødbringende skud. Rikkes hvide uniform farves blå på brystet, Emils district har vundet denne weekends Brandbjerg Hunger Games.

På EventLab-faget lærer du at opbygge en uforglemmelig oplevelse. Du får simple modeller til at opbygge en event, og så afprøver vi det, så vi får erfaring med afvikling også. Vi laver oplevelser, der er designet til brugeren, og derfor arbejder vi med at se og forstå vores egne forudindtagelser og stille spørgsmålstegn ved disse. Du vil lære at sætte dig i andres sted og forstå, hvordan netop de bliver bjergtaget. Du arbejder med at begejstre dem og få dem til at interagere og engagere sig i din event.

Det hele startede med en faldskærm med en invitation til de særligt udvalgte, siden bød weekenden på alt fra kreative opgaver, hårde fysiske jagter, konkurrencer, belønninger, fjollede danse og en ordentlig omgang samarbejde.

Vi gennemgår og forstår, hvilke elementer der udgør fede oplevelser. Ud fra Experience design værktøjer kaster vi os over en udfordring. Det kan være et større arrangement på skolen med lokale aktører, der skal gennem en fysisk udfordring, en hyldest til en særlig person, en vanvittig overraskelse, en afslutningsweekend der favner alle elevers lyster og behov eller noget helt andet.

I alle tilfælde arbejder vi med forståelse af brugeren, med kommunikation og med sansernes indflydelse på valg og hukommelse.

Vi arbejder i højt tempo, og vilde idéer bliver værdsat, og der bliver sat handling bag.

Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Underviser

Gro Mygind

Gro Mygind

Når træerne kaster kastanjer på hendes vej, så føler Gro sig som noget helt særligt. Hun elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Gro elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt. At se Almodóvar film i Øst for Paradis med sin far. 

Hun elsker deres sommerhus på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

Et sprudlende lærerteam gav videre

{

At tænke ud af boksen, se muligheder og turde afprøve nye skæve veje er kvaliteter, som et sprudlende lærerteam gav videre ved at lege, skubbe, prikke og gribe. Alt sammen elementer jeg prøver at tage med videre i mine forskellige kreative samarbejder. Overordnet gav Brandbjerg mig en retning og modet til at stille mig frem og tage ansvar.

Louise McLauglin Studie: Filmfotograf, Den Danske Filmskole

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!