Faciliteter

Smuk herregård og klassisk Friis og Moltke byggeri

Fleksible rammer
Vi har på Brandbjerg Højskole kapacitet til store og små arrangementer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for fleksibiliteten. Vi råder over 12 mødelokaler i forskellige størrelser, et herregårdslokale til 45 pers., 1 dramasal til 150 pers., 1 foredragssal til 150 pers. samt en hal til 300 personer. De forskellige lokaler gør stedet unikt og velegnet til både små og store arrangementer – vi har plads, uanset om I er 5 eller 300 personer. 
I alle vores lokaler er der internetadgang samt diverse AV-udstyr.

Brandbjerg Højskole råder over 100 værelser, der alle har eget bad og toilet, og som kan bruges både som enkeltværelser, dobbeltværelser eller 3-sengsværelser. Alle værelser har WiFI.

Der er gratis parkering på stedet. Er man gæst på Brandbjerg, må man meget gerne låne bolde, bats og spil til sine pauser, og man kan også nyde en tur i den smukke park og skov.

Herregården

Brandbjerg Højskoles herregård ligger omgivet af en smuk park med egen sø. Her er både undervisningslokaler, hyggelige havestuer og møderum i forskellige størrelser.

Klassisk Friis og Molkte byggeri med atriumgård

I den lyse bygning finder man både spisesalen, foredragssalen, den dejlige atriumgård samt både små og store undervisningslokaler og grupperum. Her er også en masse hyggekroge, hvor du har mulighed for at spille bordtennis, pool, diverse brætspil eller bare slappe af med avisen.

Hallen

I Brandbjerg Højskoles sportshal er der mulighed for diverse aktiviteter såsom håndbold, hockey, basket, volley og badminton. Hallen kan også bruges som messehal eller konferencesal – mulighederne er mange. I rummet ved siden af hallen er der en bouldervæg (klatrevæg).

 

Værelser

Alle værelser har eget bad og toilet samt stor terassedør til en lille altan.

Dramasal

Brandbjerg Højskoles dramasal kan rumme op til 150 personer, men kan også indrettes, så mindre grupper kan have en rigtig god ramme omkring deres aktiviteer.

Her kan stilles borde og stole op, helt som det ønskes  – i rækker, i grupper, i sildeben, i rundkredse  – eller de kan helt udelades, hvis man har behov for gulvpladsen til dagens program. 

Dramalokalet har også egen indbygget bar og scene, og rummet er ideelt, hvis man vil afslutte sit konferenceophold med en fest. 

Park og skov

Brandbjerg Højskole er omgivet af en smuk park med egen lille sø. Her findes en bålhytte, og går man gennem nøddealleen, kommer man til Brandbjerg Sønderskov, hvor man ad stier kan nyde den urørte naturskov. Ved bækken og engen neden for de stejle skrænter findes 3 shelters med tilhørende bålsteder. Bag hallen snor sig et mountainbike spor, og mod vest kan man kan nyde udsigten fra solnedgangstårnet.  

Grejsdalsstien

Man kan vandre på Grejsdalstien fra Vejle til Jelling, og stien går gennem Brandbjergs jorde.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.