Film

Du sidder i en mørkerød lænestol, der er en vidunderlig duft af popcorn, og lyset dæmpes langsomt. Gardinet ruller til side, og magien begynder.

De fleste af os elsker at gå i biografen, for selvom store fladskærme og projektorer er blevet hvermandseje, valfarter danskerne stadig til biograferne og betaler flere hundrede kroner for at se en film, mens de spiser popcorn og drikker cola ( i alt for store mængder). Men hvorfor er det, at film fascinerer os sådan? Hvad er det, film særligt kan?

 

Man kan nøjes med at acceptere, at det virker og læne sig tilbage og nyde filmen. Eller man kan gå om bag forhænget og forstå, hvad det er for virkemidler instruktørerne bruger for at få os til at græde, grine og føle med personerne på lærredet.

Indstil dig på, at din filmoplevelse aldrig bliver den samme igen, og at du risikerer at påbegynde en livslang lidenskab!

Du får et overblik over de filmhistorisk vigtigste sammenhænge, stifter bekendtskab med nogle af de mest fremtrædende filmteoretiske tænkere og lærer en masse om de filmiske virkemidler. Vi forsøger at brede os ud, så vi kigger på film fra forskellige dele af verden. Tag gerne dine egne favoritter med og bliv klogere på, hvorfor de virker så stærkt på dig…

Fagmiljøet Kunst og håndværk

Brandbjerg Højskole er ikke en kunsthøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af kunst- og kunsthåndværksfag på skemaet. Faget keramik er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover keramik have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere keramik med billedkunst osv osv osv.

Underviser

Mette Øyås  Madsen

Mette Øyås Madsen

Mette føler sig dagligt opløftet over at undervise i det, hun brænder allermest for, at gøre en forskel i elevernes liv og at dele arbejdsplads med de mest inspirerede og dygtige kollegaer, man kan forestille sig. Hun har været med til at sætte seksuel dannelse på højskolernes dagsorden og er af og til at finde udenfor Brandbjergs matrikel, hvor hun afholder oplæg og workshops om netop seksuel dannelse. Mette er desuden kursusleder på sommerens store Nordic Salsa Camp her på Brandbjerg.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!