Filmproduktion

Steven Spielberg sidder i instruktørstolen. Foran ham er setuppet til den næste Hollywood Blockbuster. Hans budget er lige under to milliarder kroner, og skuespillerne er i absolut sværvægtsklasse.

I gamle dage krævede det store setups og kæmpekameraer for at optage film i god kvalitet. I dag kan enhver ny smartphone optage video i 4K, og du kan redigere det på din bærbare computer! Alligevel eksploderer budgetterne på film i den ganske verden, men drukner den gode historie i effekter og dyre skuespillere?

På Brandbjerg Højskole er budgetterne lidt lavere. Som elev på faget Filmproduktion skal du også skabe filmmagi, men du skal lære at fortælle stærke historier med det grej, du allerede har. Vi gør derfor en dyd ud af at bruge egne smartphones og basis-redigeringsprogrammer, som findes som standard på de fleste bærbare.

Der er ikke meget, der kan måle sig med det kreative momentum og den stærke holdånd, man oplever, når man sammen kæmper for at få kommunikeret sin fortælling ud til publikum på den bedst mulige måde.

Få hands-on erfaring med alle de tekniske aspekter af praktisk av-formidling: Ideudvikling, manuskriptskrivning, format- og genrekendskab, kamera- og lydteori, storyboarding samt optagelse og redigering.

Faget har plads og udfordring til både erfarne og uerfarne elever. Du lærer at koble teori og praksis sammen, styrker dine evner til at fortælle historier i levende billeder og lyd og får indblik i det fascinerende filmmedies kompleksitet.

Fagmiljøet Kunst og håndværk

Brandbjerg Højskole er ikke en kunsthøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af kunst- og kunsthåndværksfag på skemaet. Faget keramik er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover keramik have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere keramik med billedkunst osv osv osv.

Underviser

Mette Øyås  Madsen

Mette Øyås Madsen

Mette føler sig dagligt opløftet over at undervise i det, hun brænder allermest for, at gøre en forskel i elevernes liv og at dele arbejdsplads med de mest inspirerede og dygtige kollegaer, man kan forestille sig. Hun har været med til at sætte seksuel dannelse på højskolernes dagsorden og er af og til at finde udenfor Brandbjergs matrikel, hvor hun afholder oplæg og workshops om netop seksuel dannelse. Mette er desuden kursusleder på sommerens store Nordic Salsa Camp her på Brandbjerg.

Rigtig sjovt at lave film selv

{

Mette ved rigtig meget om at lave film og man kommer til at se film på en anden måde efter man har haft film produktion, rigtig sjovt at lave film selv også

Oscar

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!