Forstanderen byder velkommen

Brandbjergs helt særlige atmosfære
kan bevæge dig nærmere dine drømme

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Brandbjerg ligger lige midt i Grejsdalens underskønne natur. Til højskolen hører både skove, søer, marker og enge.

Den gamle herregård omgives af frodige bakker, blomstrende ådale og vilde skove, der indbyder til et overflødighedshorn naturaktiviteter med sine mange stier og opholdsområder.

Skolen ligger i centrum som kulturens højborg og i koncentriske cirkler aftager det kultiverede og giver stadig mere plads til naturen, jo længere væk fra skolebygningerne du kommer: Inderst park og plæner, i næste cirkel friluftsaktiviteter med bålhytte, MTB-trek, sanse-, skov- og køkkenhaver, dyrehold mm., udenom igen har vi ”vildtparadiset” med remiser, søer, blomstermarker og beplantninger og i yderste cirkel, ned til den rislende Hørup Bæk, den urørte og biodiverse naturskov, der dækker Grejsdalens skråninger.

Der er basis for mange skønne naturoplevelser, og da det er vores overbevisning, at det moderne menneske har et enormt naturunderskud bestræber vi os på at skabe så mange gode møder mellem mennesker og natur, som muligt.

Forstander
Simon Lægsgaard

Indsatsområder

Simons blog

Vores forstander, Simon, har mange ord og meninger om det, der foregår i os, imellem os og omkring os.  Her kan du dykke ned i hans blog og tage det med op, du selv kan bruge. På bloggen vil der løbende rulle nye indlæg ind. Så stay tuned, så du ikke går glip af tanker, drømme og store armbevægelser.

Forstanderens værker

Forstander for Brandbjerg Højskole, Simon Lægsgaard, har en flydende pen. Han skriver gerne både poesi, prosa og debatindlæg, og har også en omfattende foredragsvirksomhed både på og udenfor skolen, hvor skriverierne bruges flittigt. Her på siden kan du både læse en del af hans omfattende skriverier og høre nogle af de helt nye fællessange, som han har sendt ind til bedømmelse hos Højskolesangbogens Sangudvalg. Imens vi venter på afgørelsen og den nye sangbog, kan du lære dem at kende her.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.