Gør det selv – tør det selv

Vil du gerne gøre det selv – men tør du ikke?
Er du træt af at ringe efter din mor, når dine nye køkkenlamper skal monteres?
Vil du selv gribe slagboremaskinen, når hylderne skal op på væggen?
Gider du ikke købe et massefabrikeret spisebord med bænke, når der ligger gode materialer og flyder her, der og allevegne?
.

Hvis ja, så er vores gør- det- selv- højskolefag ”tør det selv” – lige noget for dig.

Langt hen ad vejen handler det om at turde – at kaste sig ud i det ukendte – og komme sikkert i land med nye færdigheder. Du lærer noget håndværk, du kan bruge resten af livet.

Du får et grundlæggende kendskab til de mest almindelige stykker værktøj i håndværkerens og handykvindens værktøjskasse.

Ved hjælp af grundig introduktion og solid sparring lærer du at betjene højskolens maskiner – store som små – til at bore, save, måle, skære og skrue. Det kunne f.eks være at bygge fede loungemøbler til højskolens have af gamle paller. Måske skifter du selv den defekte slange i vaskemaskinen og bruger pengene på en ferie i stedet.

Tør du lade være med at gøre det selv?

Fagmiljøet Bæredygtighed

Brandbjerg Højskole har en markant bæredygtig profil. Vi ønsker at være en af landets mest bæredygtige højskoler og det forsøger vi at udleve på mange planer. I fht undervisning udmønter det sig i dette fagmiljø, som indeholder en række fag indenfor det bæredygtige felt. Vi arbejder især med bæredygtighed i praksis - så du får jord under neglene, bygger bæredygtigt og i det hele taget får værktøjer du kan bruge i resten af dit liv. 

Fagmiljøet Kunst og håndværk

Brandbjerg Højskole er ikke en kunsthøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af kunst- og kunsthåndværksfag på skemaet. Faget keramik er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover keramik have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere keramik med billedkunst osv osv osv.

Underviser

Mogens Vinding

Mogens Vinding

Mogens er en af Brandbjergs kreative chefpedeller og arbejder med alt fra projekter til akutopgaver på skolen. For Mogens er drivkraften selve servicen i at løse opgaver, som gør andres hverdag bedre. Mogens er uddannet tømrer i 1997. 

Det er et fag hvor man bliver kastet ud i alverdens udfordringer

{

Det kan være så simpelt som at bore huller, men også være mere udfordrende i form af at lappe en cykel, sætte en lampe op eller lave sit eget bord. Det et fag hvor man kan komme uanset hvad niveau man har, for vi løser problemerne i fælleskab.

Cecilie

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!