GRUPPEAKTIE 

Støt Brandbjerg Højskole sammen med en gruppeaktie

Gruppeaktie

– en del af folkeaktierne

Som supplement til den almindelige folkeaktie kan du også vælge at tegne en såkaldt gruppeaktie. En gruppeaktie har til formål at f.eks. en højskoleårgang, vennegruppe, forening eller familie kan samle sig i én aktie og dermed kan flere mennesker byde ind med mindre beløb og stadig købe en substantiel aktie. Gruppeaktien har som udgangspunkt ikke noget fast beløb. Dog er der en minimumsgrænse på 5.000 kr. for den samlede gruppeaktie. Det vil sige at man kan indskyde fra 5.000 kr. og opefter. Dog vil der være forskellige aktionærfordele som udløses ved forskellige milepæle.

Gruppeaktien oprettes af en grupperepræsentant og denne person fungerer som administrator for gruppen. Samtlige indskydere i gruppeaktien accepterer de generelle vilkår for folkeaktierne og grupperepræsentanten forvalter indskuddet i lånets løbetid.

Ønsker du at være grupperepræsentant så læs dette dokument: www.brandbjerg.dk/gruppeaktie/vilkaarogbetingelser

 

Du kan hente gruppeaktieskemaet her:

Excel-format, Word-formatGoogle-docs eller Open-Office

 

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.