Historiefortælling

”…pigen steg ud af bilen. Hun vidste ikke hvor hun var eller for den sags skyld hvad klokken var. Hun hørte skridt i det fjerne og vendte sig om...” Amalie fortæller og de andre lytter intenst til historien. Den er egentlig ret spændende den her historie og Amalie har en god fortæller-stemme, sådan en som man bare falder helt hen til.     

Vi skal fortælle en hel masse historier. Vi undersøger hvad der gør en god historie og vi øver os i at fortælle. 

Undervejs sættes der øvelser og forhindringer op. Vi skal også lære hvordan man opbygger en historie ud fra forskellige historie-fortælle-teorier. Vi arbejder med at turde sætte os selv på spil. Og at kunne mærke os selv som individer i mødet med andre. 

Hvad får du ud af faget: 

Historiefortælling er verdens ældste værktøj. Du lærer at fange dine lyttere, formidle med dit engagement, motivere eller forarge, og føre folk ind i din verden. Og Du lærer at mestre disse reaktioner.  

Du kommer til at arbejde med at turde stå frem og udtrykke dig. For på den måde at finde og bruge dine kreative evner i samarbejde med andres, og sammen skabe en produktion der spejler virkeligheden. 

Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Underviser

Gro Mygind

Gro Mygind

Når træerne kaster kastanjer på hendes vej, så føler Gro sig som noget helt særligt. Hun elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Gro elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt. At se Almodóvar film i Øst for Paradis med sin far. 

Hun elsker deres sommerhus på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.