Yenho Oh fra Seoul til Brandbjerg Højskole

Højskole fra Brandbjerg til Seoul

Vores forstander er just kommet hjem fra Seoul, Sydkorea, hvor han har været på scenen til ”Denmark Happy Education EXPO” for at fortælle, hvad en dansk højskole er for en størrelse. Det kan lyde lidt underligt at tage helt til Seoul for at fortælle det, men det er der en god grund til. Grunden hedder Yenho Oh – en kendt medieperson i Sydkorea, som har kastet sin kærlighed på Danmark og det danske uddannelsessystem. I særlig grad på de frie skoler.

 

<strong>Højskoler i Sydkorea</strong>

Faktisk har Yenho Oh besøgt Danmark 17 gange de senest fem år. Han forsøger at gøre op med den koreanske uddannelsestankegang (med et ekstremt pres) og et ungdomsliv i mistrivsel. Han har startet en efterskole, og hans mål er et etablere 100 efterskoler i Sydkorea og at sende en masse elever til Danmark på højskoleophold og eventuelt starte højskoler i Sydkorea på sigt.

<strong>Bonusinfo:</strong> Mr. Oh er den første internationale vinder af Grundtvigsprisen. Læs mere her: <a href=”https://www.folkeskolen.dk/645284/sydkoreansk-prisvinder-grundtvig-skal-laere-os-at-blive-lykkelige?fbclid=IwAR1NbHFM-GGUeTKiyuWe4FH7NtNGwtm5-jy_d9HsUbxBBFpJCCWn6Ky7A7U”>https://www.folkeskolen.dk/645284/sydkoreansk-prisvinder-grundtvig-skal-laere-os-at-blive-lykkelige?fbclid=IwAR1NbHFM-GGUeTKiyuWe4FH7NtNGwtm5-jy_d9HsUbxBBFpJCCWn6Ky7A7U</a>

&nbsp;

&nbsp;

&nbsp;

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *