Musikhøjskole – SoundHouse Brandbjerg

Vil du gerne dyrke musik på højskole? Vil du være en del af et musikmiljø hvor musikken strømmer ud af alle øvelokaler og fællesrum. Hvor musikken blomstrer og inspirerer de andre. Hvor folk mødes på kryds og tværs af genrer, alder, erfaring og skaber sammen.

Tag styringen på din fremtid! Vær med til at sætte musikken i spil sammen med et hold af professionelle undervisere, engagerede elever og de unikke rammer som Brandbjergs musikhøjskole skaber.

På linjen SoundHouse kommer musikken til at udfordre dig, og sammen udforsker vi musikken og lærer mere om os selv. SoundHouse er et sted hvor ideer fødes, udfordringer mødes og musik skabes.

SoundHouse ledes af erfarne undervisere og musikere Rasmus Sejersen og Kristoffer Fynbo Thorning og de vil byde dig velkommen til et ophold på Brandbjerg Højskoles musiklinje.

Hvis du spiller på et instrument får du her mulighed for at sætte det i nye sammenhænge og konstellationer. Er du sanger, er der på Brandbjergs musik-linje unikke muligheder for at udvikle din vokal, selvtillid og forståelse for din stemmes mange muligheder. Har du arbejdet med musik på computer eller iPad, har vi på SoundHouse lærerkræfterne og rammerne til at udvikle dig og din musik og sætte nye projekter og samarbejder i gang. SoundHouse er for dig der vil lære at forstå dig selv i musikken og dykke ned i musikken i dig selv. SoundHouse er både nu og her. Det er din fremtid.

– Har du fået vores brochure? Du kan få fingrene i den lige her og læse mere om musik og alle de andre kreative muligheder på Brandbjerg.

Hør tre elever snakke om at Soundhouse er for alle

Hør tre elever snakke om mangfoldigheden på Brandbjerg

Hør tre elever snakke om hvornår det er sjovest at have musik

Hør tre elever snakke om at blive rørt af musikken

Hør tre elever snakke om hvorfor du skal (eller ikke skal) vælge at have musik på Brandbjerg Højskole

Lækker lille sang musikholdet komponerede i foråret

No Future No Past skrevet af musikholdet og live-opført i efteråret.

Øvning og koncerteksempler

Mød kristoffer og Rasmus – brandbjergs musiklærere.

Hands on

På SoundHouse arbejder vi i moduler som enten strækker sig over flere uger eller som er intense forløb hvor f. eks. en hel uge er sat af til indspilning, turné eller andet.

Fælles for alle moduler er, at de gør dig til en bedre musiker, både solistisk og sammenspilsmæssigt, at du får styrket din kreative horisont samt at du opdager en masse nye sider af musikken og af dig selv.

I SoundHouse arbejdes der ud fra konceptet learning by doing, og derfor fungerer underviserne mere som vejledere frem for lærere. Undervisningen opbygges i samarbejde med eleverne, og derfor har du som elev selv mulighed for at præge indholdet i timerne.

Undervisningsformen på SoundHouse er en emergerende proces, en undervisning der udvikler sig undervejs i samarbejde mellem elever og lærer. SoundHouse er et sted hvor folk mødes på kryds og tværs af genrer, alder, erfaring og skaber musik sammen.

Hvad drømmer du om?

Formålet med undervisningen er at give eleverne et nyt syn på hvad musik er, hvad musik kan og hvordan man skaber musik. Et ophold på SoundHouse giver dig redskaber til, hvordan du fortsat kan udvikle dig musikalsk og menneskeligt, samt det giver dig et indblik i hvad der skal til, for at skabe en musikkarriere, uanset om du ønsker at gå på konservatoriet, producere din egen musik eller spille i band med andre.

Musik, musik, musik

Der er gennemsnitlig 9 timers musikundervisning ugenligt. Herudover er der mulighed for mere musik med valgfagene ’Bandhouse’ (sammenspil) og ’Krop & Stemme’ (Sangundervisning på hold). Endvidere er der også mulighed for soloundervisning efter aftale med underviserne, hvilket ikke er inkludet i højskoleopholdets pris. Undervisningen er bygget op af moduler med varighed af 1-3 uger.

Udover selve undervisningen står musikhusets lokaler altid åbent til øvning eller til blot at hænge ud og lave musik med vennerne om aftenen og i weekenderne.

Se skema for de forskellige perioder her

Gæstelærere

Vi har ofte gæstelærere i Soundhouse og nedenfor ses det faste (gæste)hold af skønne musikere

Lil Lacy

Musiker, sanger og autodidakt cellist

Kunstnerisk leder og initiativtager til PROJEKT RESPIRATION, en musik- og teaterforeningen der undersøger åndedrættet. Lil er også med i koncertprojektet SUK. Lil er Medlem af Soma & Lil, Frk. Jacobsen og Valby Vokalgruppe.

Lil har en master i komposition fra Det Jyske Musikkonservatorium og en bachelor i rytmisk sang fra Rytmisk Musikkonservatorium.

Bo Stief

Musiker, komponist, Jazzmusiker og bassist

Bo Stief er gammel ven af Brandbjerg Højskole og har ved flere lejligheder både undervist og gæstet højskolen blandt andet med sin trio Dream Team.

Bo er en stor inspiration og det er altid en fornøjelse at have ham og hans folk i huset.

Ved sidste besøg fik de involveret både elever og lærere, se en lille video HER med dansk- og kompaslærer Claus

Johan Segerberg

Musiker, kontrabassist – specialiseret i fri improvisation, og musikelektronik

Siden 90’erne har Johan eksperimenteret med brugen af musikelektronik, især i hans solo forestillinger og musik til scenekunst.

Udover en lang karriere som musiker, har Johan også lang erfaring med at undervise i musik og har undervist på en lang række højskoler rundt om i landet.

Cæcilie Trier

Musiker, cellist, sanger

Cæcilie er musiker i bandet Choir of Young Believers, hvor hun spiller cello og synger backing vocals. Desuden er hun medlem af grupperne Chimes & Bells, Valby Vokalgruppe og den nu opløste Le Fiasko. Hun er vinder af Ken Gudman Prisen 2011. Cæcilies store musikalske hovedprojekt er CTM fra 2012, hvor nummeret Jewel lå på barometer hitlisten i 5 uger.

Soundhouse Brandbjerg
Tilmeld dig højskoleophold

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser

Bestil brochure til lange kurser

Her kan du bestille en brochure for højskoleophold med varighed af 5 til 42 uger.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

You have Successfully Subscribed!

drømme på Brandbjerg

VI VIL ELSKE AT SNAKKE MED DIG!

Jo vi mener det :)
Birgitte elsker at hjælpe unge til at vælge den rigtige højskole.
Så ring til Birgitte på 2988 1073
Eller send os dit nummer, så ringer Birgitte til dig!

Vi ringer til dig snarest!

X