Kom ud at rejse på Brandbjerg Højskole

At rejse med sin højskole giver en unik mulighed for læring, oplevelser og fællesskab. Derfor er rejser en del af Brandbjerg Højskoles kerne.

Om efteråret har vi to muligheder.
Temauge: Hvis du ikke har lyst eller råd til at rejse, kan du deltage i en fed temauge hjemme på højskolen. Det er helt gratis.
Den store rejse: For de eventyrlystne tilbyder vi en helt unik rejse. Vi skifter hvert andet år rejsemål, da vi har to fantastiske rejser, med mange års erfaring og spændende lokale samarbejdspartnere. Rejserne har en varighed på 9-10 dage. Der er masser af fagligt indhold på rejserne, men ingen tvungne bindinger til de fag, du ellers vælger på højskolen. Du kan læse mere om rejsen tilCosta Rica i 2019 samt rejsen tilSydafrika og Cape Town i 2020 herunder.

Om foråret byder vi på obligatorisk studierejse til Catalonien (se beskrivelse længere nede). Derudover kan du være opmærksom på, at Outdoor rejser på fjeldskitur i marts, og at der i temaugen i februar (valgfag 3) tilbydes alpin skirejse til Østrig.

– Har du egentlig fået vores brochure? Du kan få fingrene i den lige her og læse mere om højskolens rejser og alle de andre oplevelser, der venter dig på Brandbjerg.

Efterårets rejse og temauge

Hvert efterår: Temauge på højskolen

Efteråret 2019: Costa Rica

Efteråret 2020: Sydafrika og Cape Town

Hvert efterår kan du vælge at blive på højskolen og deltage i en FED temauge. Vi offentliggør hurtigst muligt temaet for årets temauge.

Pris: Gratis!

Costa Rica (efterår)
– bæredygtighed og eventyrlig natur

På eventyr i Mellemamerika. Costa Rica er et af verdens smukkeste lande og et paradis for naturoplevelser. På denne rejse vil vi udforske regnskovens magiske univers med dens farvestrålende flora og fauna, vi vil opleve bjerge og vulkaner, svømme og snorkle fra tropiske strande, vandre ad flodlejer til brusende vandfald og opleve landets kultur og mangfoldighed fra kyst til kyst. Vi vil rejse rundt i vores egen minibus, og noget af tiden vil vi have base på campus på det internationale EARTH University nær Limón, hvor vi vil møde andre unge fra hele verden.

Rejsen koster 14.999,-

Læs mere her

Sydafrika (efterår)
– Kulturmøde og social bæredygtighed i Cape Town

Vi rejser til Sydafrika med et fokus på bæredygtighed. Sydafrika er et land med store kontraster, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Vi garanterer at det er en tur, hvor du ikke kan undgå at blive flyttet som menneske. For når man ser og oplever kontrasterne og bliver bevidst om ens hudfarve og opførsel som ganske almindelig gennemsnitsdansker, og ser at den ikke nødvendigvis harmonerer andre steder, kan man ikke undgå at reflektere.

Vi skal til Cape Town – Cape Town er en moderne metropol, en af verdens smukkeste storbyer og kåret til dén by i verden det er lettest at forelske sig i.

– Den er smuk, vild, rå, poleret, moderne og klassisk – altsammen på én gang.

Rejsen koster 10.999,-

Læs mere her

Forårets rejse på Brandbjerg Højskole

Catalonien (forår)

I slutningen af forårsperioden på Brandbjerg Højskole udbyder vi fælles, obligatorisk rejse ca. 10 dage til det nordlige Spanien – nærmere betegnet den fantastiske halvø Cap de Creus i Catalonien. Vi skaber et unikt refleksionsrum på rejsen, hvor vi får lejlighed til at gennemtænke og sætte ord på alt det, vi har oplevet sammen gennem højskoleopholdet.

På Cap de Creus bor vi år efter år på det samme hyggelige hostel. Vi lader os inspirere af Catalanernes tilbagelænede og sanselige livsstil, og vi bruger både naturen og kulturen som ramme for fællesskabet og refleksionen. Tænk Middelhavet som ramme for havkajak, mountainbike, dykning, trekkingture og afslapning i sandet. Dertil kan du lægge samvær med højskolens catalanske venner Pau og Olga, indtagelse af lækre catalanske specialiteter, bytur til smukke Girona og et tankevækkende besøg på Salvador Dalis museum.

Rejsen koster 6000,-

Læs mere her

Se elevernes rejsevideo fra turen 2017

Højskoleophold
Bestil en Brochure

Oplevelser

Oplevelser er ligesom rejserne en del af Brandbjerg Højskoles kerne.

På hvert semester finder du, foruden de almindelige hovedfag, valgfag og fællesfag, en række særlige arrangementer og uger. Det være sig tankevækkende foredrag, koncerter med bands fra det danske musikvækstlag, fordybelsesuger med dit hovedfag, udfordringsuge, paragliding-kursus og Jelling Musikfestival.

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser

Jeg svarer på alt :)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage:

Vi sender den til dig snarest!

window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X