Højskolesang på Brandbjerg Højskole

Vi har ikke mindre end 4 kurser med tema omkring højskolesang. Se listen her:

Oversigt over seniorkurser på Brandbjerg Højskole:

Højskolesang og klassisk højskole

Vi skal fejre udgivelsen af den 19. udgave af Højskolesangbogen! Det gør vi med et dejligt kursus hvor du tilmed får den nye højskolesangbog med hjem. Vi inviterer til en højskoleuge med masser af højskolesang og klassiske højskoledyder som foredrag, debat, morgensamlinger og kultur- og naturture ud af huset. Højskolesangbogen er den næstmest solgte bog i Danmark, kun overgået af biblen. Det siger noget om dens tyngde og værdi i den danske kultur – og i 2020 kom der en ny version for første gang i 14 år. I denne uge skal vi synge “af karsken bælg” med masser af højskolesang hver dag. Vi skal møde dygtige sangskrivere som Erik Sommer, som har skrevet “Du som har tændt millioner af stjerner” m.fl. samt folk med forstand og viden om højskolesangene.

Mandag d. 7. – fredag d. 11. juni 2021

4.750 kr

Højskolesang og klassisk højskole

Vi skal fejre udgivelsen af den 19. udgave af Højskolesangbogen! Det gør vi med et dejligt kursus hvor du tilmed får den nye højskolesangbog med hjem. Vi inviterer til en højskoleuge med masser af højskolesang og klassiske højskoledyder som foredrag, debat, morgensamlinger og kultur- og naturture ud af huset. I denne uge skal vi synge “af karsken bælg” med masser af højskolesang hver dag både til morgensamling og i løbet af dagens øvrige program. Vi skal møde Erling Lindgren, Helle Solvang m.fl., lytte til dejlige koncerter  – og ikke mindst skal vi på en dejlig tur.

Mandag 9. – fredag 13. august 2021

4.750 kr

Se programmet her              Tilmeld dig her

Højskolesang og klassisk højskole

Vi skal fejre udgivelsen af den 19. udgave af Højskolesangbogen! Det gør vi med et dejligt kursus hvor du tilmed får den nye højskolesangbog med hjem. Vi inviterer til en højskoleuge med masser af højskolesang og klassiske højskoledyder som foredrag, debat, morgensamlinger og kultur- og naturture ud af huset. I denne uge skal vi synge “af karsken bælg” med masser af højskolesang hver dag både til morgensamling og i løbet af dagens øvrige program. Glæd dig til at møde Per Krøjs Kjærsgaard, Helle Solvang m.fl., lytte til dejlige koncerter  – og ikke mindst skal vi på en dejlig tur.

Mandag d. 27. september – fredag d. 1. oktober 2021

4.750 kr

Højskolesang i julens tegn

Vi skal selvfølgelig synge en masse fra højskolesangbogen og høre foredrag med Jørgen Carlsen, (formand for Højskolesangbogsudvalget, som arbejdede med den nye højskolesangbog). Der bliver tid til et vidunderligt foredrag med Erik Lindsø, som vil fortælle om livsglæde og så skal vi selvfølgelig fejre advent og julens komme – med en vidunderlig julekoncert, foredrag om jul i det gamle norden og julen i kunsten.
Glæd dig til en uge med klassisk højskole!

Mandag d. 22. - fredag d. 26. november 2021

4.750 kr

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.