Idræt 360

Du står imellem 89.999 andre fodboldfans på Camp Nou i Barcelona. Stemningen er magisk – I er ikke 90.000 individer – I er én masse – én fælles bevidsthed. Når bolden er hos Barcelonas spillere, går der et sus igennem mængden. Når der scores, jubler I sammen!

Hvad er det, der sker, når idræt bliver til mere end 22 voksne spillere der leger med en bold? Hvad er det, idræt kan, som får millioner af mennesker til at gå amok, når tingene lykkes – eller ikke lykkes?

Har du lyst til at dyrke idræt, men samtidig også lyst til at dykke ind bag facaden? Vi vil dyrke en masse idræt, men kombinere det med teori og diskussion. Hvilke betydninger har idræt i fht kropsoplevelse, identitet, fællesskab og samfund?

 

Faget er overvejende praktisk, men vi trækker også på idrætsteorien. Tilsammen udgør erfaringer og teori forståelsesrammen for diskussioner og refleksioner over, hvordan idræt påvirker den enkelte og den verden, vi lever i.

Undervisningssproget er overvejende engelsk, men der kan forekomme danske artikler.

 

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Casper Borch Madsen

Casper Borch Madsen

Ifølge Casper handler et højskoleophold, som Outdoor-faget, om bevægelse. En bevægelse der både er fysisk og mental. Bevægelsen repræsenterer den forandring vi undergår i mødet med nye mennesker og nye udfordringer.

Foruden at være lidenskabelig skiløber, mountainbiker og havkajakroer (alt der rimer på ude…) er Casper også familiefar til 2, gift med kollegaen Mette, idémager, drømmer og legebarn.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!