Iværksætteri

Har du en spirende iværksætter i maven? Kan du se behov og løsninger? Tør du tage en risiko? Har du svært ved at give op? Så er iværksætteri på Brandbjerg Højskole lige dig. Måske har du altid ønsket at starte din egen virksomhed? Måske kommer du med hovedet fyldt af idéer? Måske har du allerede en virksomhed, eller måske du bare snuse til livet som iværksætter?

Vi stiller helt skarpt på dig og dine ideer: Hvad er du passioneret omkring? Hvad ville du ønske var anderledes? Hvad vil du gerne involvere dig i? Hvad er du god til?

Vi vrider dine ideer, skaber skæve løsninger og tjekker dem efter på vrangen.

Din læring vil spænde fra idéstadiet til flyvefærdig virksomhed. Nogle går hele vejen, andre får entreprenør-tankegangen med sig.

Verden er fuld af nej-hatte. Dem, der siger, noget ikke kan lade sig gøre. Dem, der siger, at det der nymodens iværksætteri er noget pjat, og alt skal være, som det plejer.

Højskolen sender plejer på pension.

Vi arbejder med gå-på-mod og handlekraft. Du skal kunne kommunikere din idé og udtrykke ægte passion, for uden passionen som nødvendig højoktan benzin får du ikke startet din motivations-motor.

Alle – også vanvittige ideer – skal afprøves.

Vi er ikke bange for at fejle – vi er bange for ikke at prøve.

Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det ti at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Underviser

Karim Pedersen

Karim Pedersen

Han brænder for bæredygtighed og iværksætteri, og han er en del af det globale projekt UNLEASH, som samlede 1.000 unge for at udvikle løsninger til FN’s verdensmål i Danmark i 2017, Singapore i 2018 og senest i Kina i 2019.

Han er også teknologinørd og har arbejdet som IT-journalist og redaktør hos Computerworld og andre landsdækkende medier i en årrække. Han har desuden udgivet en række bøger og startet flere virksomheder.

 

Det kræver meget af sig selv

{

Et godt, men til tider hårdt fag hvor værtøjerne og opgaverne man laver kan bruges videre i livet.

Alexander

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!