Jagt & natur

Store naturoplevelser i selskab med en jæger. Er du bare nysgerrig på naturen eller er du ligefrem jagtinteresseret, i begge tilfælde er der meget at hente for dig i dette fag.

Her får du mulighed for at opleve Danmarks natur fra sine mest betagende sider: tusinder af trækfugle i Vadehavet, brølende kronhjorte i Vestjyllands klitter, vilde  kaniner solskinsøen Endelave eller rålammet på helt nært hold i morgensolen i Grejsdalens skove. Du kommer også med på jagt – med eller uden gevær, afhængigt af om du er jæger – du lærer at skyde lerduer, så og plante for vildtet, tilberede vildtet og meget andet.

Du risikerer ganske enkelt at få en livslang lidenskab for at færdes i det grønne, når vi udforsker den danske naturs mysterier, søger nærdyrsoplevelser, spektakulære naturfænomener og bare lader os fascinere af den store levende natur.
Stikord: ekskursioner, naturoplevelser, jagt, terrænpleje, vildtkendskab, lerdueskydning, tilberedning af vildt, mm

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Fagmiljøet Bæredygtighed

Brandbjerg Højskole har en markant bæredygtig profil. Vi ønsker at være en af landets mest bæredygtige højskoler og det forsøger vi at udleve på mange planer. I fht undervisning udmønter det sig i dette fagmiljø, som indeholder en række fag indenfor det bæredygtige felt. Vi arbejder især med bæredygtighed i praksis - så du får jord under neglene, bygger bæredygtigt og i det hele taget får værktøjer du kan bruge i resten af dit liv. 

Underviser

Simon Lægsgaard

Simon Lægsgaard

Simon er uddannet teolog. Han Underviser i Mad med Mod, Store Naturoplevelser, Jagttegn og Jagt & Fiskeri. Simon er Brandbjerg Højskoles dedikerede forstander og deltager gerne og ofte i diverse samfundsdebatter.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.