Jagttegn

Klokken er 04.00, da du forlader din varme seng. Du har alligevel ikke kunnet sove af bare spænding, for i dag går bukkejagten ind, og du skal ud og sidde med din riffel. Om lidt sidder du i den lysegrønne bøgeskov med alle sanser uden på tøjet og en skøn følelse af adrenalin og nærvær i blodet. Du er ét med naturen, og om lidt kommer den buk, du venter på. Måske.

På dette intensive jagttegnskursus bliver du klar til at bestå jagtprøven. Vi kommer igennem alt, hvad du skal kunne for at bestå prøven inklusiv det obligatoriske våbenkursus. Du lærer bl.a. de danske dyr og fugle at kende, du lærer våbenhåndtering, kommer på skydebane, og meget mere.

Jagt er en oldgammel beskæftigelse, som mange har i blodet. For nogle et kald, for andre en hobby. Måske ved du ikke, om det er noget for dig, men så har du netop chancen for at prøve det af på højskolen på bare 1 uge.  Jagttegn er et højskolefag fyldt med viden om naturen, som alle kan bruge. Det er en fantastisk måde at komme ind under huden på den danske natur.

På dette intensive jagttegnskursus bliver du på en uge forberedt til at gå op til jagtprøven. Vi kommer igennem alt, hvad du skal kunne for at bestå prøven inklusiv det obligatoriske våbenkursus. Du lærer bl.a. de danske dyr og fugle at kende, du lærer våbenhåndtering, kommer på skydebane, om jagtetik og natursyn og meget mere.

Det er en stor fordel at tage kurset sammen med dine højskolekammerater, så I kan træne op til jagttegnet sammen. Når du så bliver jæger, får du selvfølgelig en invitation til Brandbjergs traditionsrige efterårsjagt.

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Underviser

Simon Lægsgaard

Simon Lægsgaard

Simon er uddannet teolog. Han Underviser i Mad med Mod, Store Naturoplevelser, Jagttegn og Jagt & Fiskeri. Simon er Brandbjerg Højskoles dedikerede forstander og deltager gerne og ofte i diverse samfundsdebatter.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!