Japanere på brandbjerg

Japanere arbejdede på deres næste karriereskridt.

Japanerne var kommet til Brandbjerg for at blive udfordret til at mærke deres egen passion og deres indre kompas for at kunne træffe store valg i forhold til deres personlige liv og deres karriere. Deltagerne kommer fra en kultur, hvor de arbejder mange mange timer, og en kultur, hvor man bliver på sit arbejde indtil chefen går hjem. Derfor er det også ekstra svært for Japanere at træffe valg om at forfølge egen lyst og passion.

 

Distancen fra Japan til Brandbjerg var med til at skabe muligheden for at se på sit job fra distance. Deltagerne blev blandt andet kastet på skateboards for at mærke den kropslige fornemmelse for at stå i nye og utrygge situationer. Det gjorde de for at lære at handle på trods af usikkerhed og utryghed, som de oplever, når de står overfor at skifte job og gøre noget andet end flertallet ville have gjort.

 

Skateboarding handler om at turde udfordre sig selv – og evt. falde – for at lande et nyt trick. Der er en regel til gruppen: “når en person vælter hjælper de andre personen op og giver en high five”. Denne regel er med til at skabe en kultur præget af hjælpsomhed og modet til at turde kaste sig i udfordringer. Og vi har aldrig set så megen hjælpsomhed og high fives, som med japanerne.

 

De er taget hjem med en kæmpe oplevelse og mod til at turde udfordre sig selv.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *