Jelling Musikfestival

Vil du arbejde bag kulissen på Danmarks tredjestørste festival? Vi er et hold på faget projektledelse, og vi står sammen om de meget forskellige opgaver: Fra bittesmå detaljer, avanceret logistik, planlægning, interaktion, flyvende fantasi, PR, håndværk og til kommunikation. Alt sammen tilsat en ordentlig røvfuld samarbejde. 

Brandbjerg Højskole står for et stort aktivitetsområde på campen.

Vi skal knække koden til, hvordan vi påvirker et festglad publikum til at træffe nogle kloge beslutninger.

Vi løfter ingen pegefingre, men kører god, festlig Jellingstil, så hvordan griber vi det an?

I møder forskellige modeller til projektledelse, interaktion og projektopbygning.

I lærer om nudging og kommunikation, og sammen vælger vi de allerbedste idéer.

Vi knokler, griner, er frustrerede, hører musik, forundres og lærer. Vi arbejder dagligt på festivalen, og om aftenen hører vi musik og nyder festivalen.

Læs mere om festivalen her

Når gæsterne forlader campen, efterlader de desværre uopdragent mange sager. Alt fra telte med fuldt udstyr, til tøj, møbler og et væld af andre genanvendelige ting. Det, synes vi ikke, skal smides ud. Vi samler det hele, sorterer det og sender det videre, så andre kan få glæde af “godterne”.

Det er nemlig en solid del af god projektledelse at følge projektet helt i mål. Højskolen har tidligere glædet hjemløse, asylcentre, børnehjem, skoler og plejehjem med “godterne! ”

Fagmiljøet Projektledelse

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke projektledelse indenfor mange genrer? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende fag der lærer dig at skabe events på mange niveauer. Du kan bruge det til at søge ind på uddannelser som Kaospiloterne men også bare bruge det som inspiration til et liv med projekter.

Underviser

Gro Mygind

Gro Mygind

Når træerne kaster kastanjer på hendes vej, så føler Gro sig som noget helt særligt. Hun elsker at lave bål i haven og lagkage med sin søster. Gro elsker at vinde i Oswald mod sin mand på deres Commodore 64. At diskutere og danse hos Kaospiloterne. At drikke god kaffe med sine venner. At sige pyt. At se Almodóvar film i Øst for Paradis med sin far. 

Hun elsker deres sommerhus på Helgenæs, deres gedigne LP samling, tulipaner og at skabe mening! For eksempel ved at få eleverne til at få øje på egne og andres styrker, og give dem gå-på-mod.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!