Højskoleaftener

Foredrag, workshops, koncerter og meget andet

Brandbjerg Højskole er meget mere end dit faste skema og de fag du vælger. Et højskoleophold hos os giver dig en række oplevelser du helt sikkert ikke havde forventet. Det kan være på højskoleaftenerne, der ligger en gang i ugen, temaweekenderne, hvor du fx møder alle de andre lækre unge mennesker, der har gået på Brandbjerg, eller temadage, hvor vi sætter et aktuelt emne på dagsordnen. I kalenderen her kan se en oversigt over kommende og tidligere arrangementer for eleverne på Brandbjerg.

There are no upcoming events at this time.

Filmaften

Filmaften med Mette Øyås Madsen – Brandbjerg Højskoles film- og medieunderviser vælger en særlig film, som hun præsenterer. Vi ser filmen sammen og slutter med kaffe og kage. Entré inkl. kaffe og kage: 30 kroner. Gratis for studerende, unge under 18 år og medlemmer af ’Brandbjerg højskoles venner’ Tilmelding til bh@brandbjerg.dk. Senest tilmelding d.5. september.

Læs mere »
kr.30

Wayfinding – Oktober 2019

Brandbjerg Højskole åbner dørene for endnu en aften med ’Wayfinding’. 3 vidt forskellige mennesker inviteres til at fortælle om deres valg og veje, til det de netop nu arbejder med. Man vil disse aftener kunne møde både unge og ældre, lønmodtagere og selvstændige – nogle der har holdt fast i samme interesse igennem hele arbejdslivet, […]

Læs mere »
gratis

Foredrag – Niels Malmros: Sorg og Glæde

FOREDRAG: Nils Malmros: Sorg og glæde Nils Malmros` film “Sorg og glæde” tager sit udgangspunkt i vinteren 1984. Filminstruktøren Johannes’ kone Signe har i en psykose dræbt deres ni måneder gamle datter, Maria. Smerten er ubærlig, men Johannes er alligevel opsat på at beskytte sin kone mod et retssystem, der kan være uforstående. Sammen med […]

Læs mere »
100kr.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.