Klatreinstruktør

Er du sej til at klatre? Vil du lære at instruere andre i klatring? Så er Klatreinstruktør faget for dig. På Brandbjerg har vi masser af muligheder for at klatre. Indenfor har vi en såkaldt bouldervæg – en 4,5 meter høj klatrevæg med lette og svære ruter, udhæng m.m. Vi klatrer uden sikkerhedsreb på forholdsvis lave højder med en tyk faldmadras under.

Klatring er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor vi støtter og hjælper hinanden, samtidig med at vi bliver stærkere og smidigere. På Brandbjerg har vi masser af muligheder for at klatre. Indenfor har vi en såkaldt bouldervæg - en 4,5 meter høj klatrevæg med lette og svære ruter, udhæng m.m. Vi klatrer uden sikkerhedsreb på forholdsvis lave højder med en tyk faldmadras under.

I Brandbjergs egen skov, med majestætiske træer og dybe slugter, har vi nogle træer, der er super at starte på. Her klatrer vi med seler og tov, så vi også får lært at sikre hinanden.

Vi vil gennemgå forskellige metoder at ‘gå til væggen’ eller træet på og lære at gennemskue ruterne. Vi skal også tage ud og prøve kræfter med andre klatrevægge og endnu højere træer i Midtjylland. Vi skal bygge vores egne ruter med både lige vægge, vægge med negativ og positiv hældning og ikke mindst klatrehulen, hvor I kan hænge helt oppe under loftet.

 

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Underviser

Sine Riis Dammeyer

Sine Riis Dammeyer

Sine er vild med at være dumpet ned midt I Brandbjergs drømmeland. På Brandbjerg drømmer man nemlig meget og de der drømmer om store skove, blanke søer, store hvide vidder og stærke fællesskaber deler Sines drømme.

Hun underviser i friluftslivs- og idrætsfag – og fælles for dem er, at bevægelse og udeliv kan skabe nogle fantastiske rammer for hvordan vi kan være sammen med alle vores forskellig- og ligheder.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.