Klatring

Maria kan mærke sveden bryde ud på panden. Hun skulle ikke kigge ned. Det havde hun lovet sig selv. Men et kort øjeblik gør hun det alligevel, og det er derfor sveden bryder ud. Der er vel 17 meter ned til Casper, der står med sikkerhedslinen ved bunden af træet. Adrenalinen buldrer ud i kroppen, og Maria ranker ryggen. Hun SKAL op til toppen!

Klatring er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor vi støtter og hjælper hinanden, samtidig med at vi bliver stærkere og smidigere. På Brandbjerg har vi masser af muligheder for at klatre. Indenfor har vi en såkaldt bouldervæg - en 4,5 meter høj klatrevæg med lette og svære ruter, udhæng m.m. Vi klatrer uden sikkerhedsreb på forholdsvis lave højder med en tyk faldmadras under.

I Brandbjergs egen skov, med majestætiske træer og dybe slugter, har vi nogle træer, der er super at starte på. Her klatrer vi med seler og tov, så vi også får lært at sikre hinanden.

Vi vil gennemgå forskellige metoder at ‘gå til væggen’ eller træet på og lære at gennemskue ruterne. Vi skal også tage ud og prøve kræfter med andre klatrevægge og endnu højere træer i Midtjylland. Vi skal bygge vores egne ruter med både lige vægge, vægge med negativ og positiv hældning og ikke mindst klatrehulen, hvor I kan hænge helt oppe under loftet.

 

Fagmiljøet Idræt og leg

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt og leg? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag og legefag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

Underviser

Maiken Bro Rasmussen

Maiken Bro Rasmussen

Højskolelærer

Maiken er højskolens dynamiske friluftslærer. Hun brænder for friluftslivet og ville, om muligt, bo med sin lille familie i et telt i de norske fjelde.

Læs mere

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!