Klatring (bouldering)

Sebastian kan mærke pulsen stige i takt med at han kommer længere væk fra den trygge madras. Han prøver ikke at kigge ned. Han hænger på væggen og prøver at få overblik over den gule rute én gang til. Hvor er næste greb. Adrenalinen buldrer ud i kroppen, og Sebastian strækker armen ud. Han SKAL nå!

Klatring er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor vi støtter og hjælper hinanden, samtidig med at vi bliver stærkere og smidigere. På Brandbjerg har vi masser af muligheder for at klatre. Indenfor har vi en såkaldt bouldervæg – en 4,5 meter høj klatrevæg med lette og svære ruter, udhæng m.m. Vi klatrer uden sikkerhedsreb på forholdsvis lave højder med en tyk faldmadras under.

Vi vil gennemgå forskellige metoder at ‘gå til væggen’ på og lære at gennemskue ruterne. Vi kan også finde på at tage ud og prøve kræfter med andre klatrevægge. Vi skal bygge vores egne ruter med både lige vægge, vægge med negativ og positiv hældning og ikke mindst klatrehulen, hvor I kan hænge helt oppe under loftet.

 

Fagmiljøet Ski og idræt

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan dyrke idræt, komme på ski eller blive skiinstruktør i Østrig? På Brandbjerg Højskole har vi en række spændende idrætsfag, som du kan dyrke sammen med interesser indenfor andre genrer. 

FAGMILJØET FRILUFTLIV

Brandbjerg Højskole er ikke en friluftslivshøjskole, Vi er en almen højskole med en række spændende fagmiljøer. Du har derfor mulighed for at have masser af friluftsliv på skemaet. Faget Friluftliv er et af de bærende fag i fagmiljøet og du kan udover friluftliv have en række kreative fag i løbet af dit ophold på Brandbjerg Højskole. Du kan f.eks. kombinere friluftsliv med MTB+, Havkajak,
fjeldskitur, havkajak, Natursyn, Naturens forråds-kammer, Alpin skitur og Jagttegn

Underviser

Niklas Dahl-Nielsen

Niklas Dahl-Nielsen

Niklas elsker at udfordre både krop og hoved i samhørighed og lære nye bevægelser på klatrevæggen, bedre kontrol over mountainbiken eller god teknik i badminton. Så længe, der er kropsligt udviklingspotentiale, elsker han at være med og står sjældent tilbage for en udfordring – hvis der er plads til at være legende og nysgerrig.

Niklas har en kandidat i idræt og tog på studiet en etårig friluftsuddannelse i nordens lande. Han underviser i friluftsliv og idrætsfag.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!