Personlig udvikling – Kompas

– A fag

Personlig udvikling
– Kompas (A-fag)

A faget “Personlig udvikling – Kompas

Når du tilmelder dig, skal du vælge hvilket A-fag du vil have. Måske er det “Personlig udvikling – Kompas“?

I Kompas træner du kontakten til kroppen, intuitionen, hjertet og livsenergien. Du lærer at balancere personlighedens dele indbyrdes. Gennem arbejdet opdager du skjulte ressourcer indeni, og du får et mere nuanceret billede af de andre og af dig selv. Derved kan mødet mellem dig og din omverden blive præcist og frugtbart.

Viden og øvelser, refleksion og dialog

Du arbejder med viden og øvelser, refleksion og dialog. De redskaber, som virker for dig, kan du bruge resten af livet. Kompas kan virkelig hjælpe til en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden, men det er ikke en walk over. Indimellem er det hårdt arbejde, selv om formen i undervisningen og det faglige miljø er blød og behagelig. Hele Brandbjergs skolemiljø har en grad af selvudvikling over sig, så når man vælger Kompas, er det vigtigt, at man er klar til at kigge meget på sig selv.

Personlig udvikling – Kompas giver dig redskaber til selvudvikling:

· Til at undersøge din tilværelse, navigere i livet og ha’ dig selv med – hele vejen
· Til at finde ind til det mest betydningsfulde og leve efter det
· Til at møde verden inde fra kernen i dig selv. Det giver samhørighed og glæde

Personlig udvikling – Kompas giver dig redskaber til selvudvikling:

· Til at undersøge din tilværelse, navigere i livet og ha’ dig selv med – hele vejen
· Til at finde ind til det mest betydningsfulde og leve efter det
· Til at møde verden inde fra kernen i dig selv. Det giver samhørighed og glæde

Fagmiljøet Personlig udvikling

Vil du være en del af et højskolemiljø, hvor du kan opnå en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din omverden? I fagmiljøet Personlig udvikling arbejder vi med selvudvikling, meditation, og mindfulness i en række spændende fag.

Undervisere

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Anna-Sofie Rau Gram Iversen

Anna-Sofie har altid været er en idealistisk ildsjæl, som har hjertet med i de projekter og mennesker hun involverer sig i og det gør sig også gældende som højskolelærer. Anna-Sofie er dybt taknemmelig for at være landet på netop Brandbjerg højskole, da hun stortrives med at undervise og være i samspil med elever, der er nysgerrige på livet og ønsker at udfordre sig selv ved at udvikle sig i et forpligtigende fællesskab, hvor der er plads til at drømme stort.

Mette Øyås Madsen

Mette Øyås Madsen

Mette har været på Brandbjerg siden 2006. Hun føler sig dagligt opløftet over at undervise i det, hun brænder allermest for, at gøre en forskel i elevernes liv og at dele arbejdsplads med de mest inspirerede og dygtige kollegaer, man kan forestille sig. Hun har været med til at sætte seksuel dannelse på højskolernes dagsorden og er af og til at finde udenfor Brandbjergs matrikel, hvor hun afholder oplæg og workshops om netop seksuel dannelse. Mette er desuden kursusleder på sommerens store Nordic Salsa Camp.

Jacob Andersen

Jacob Andersen

Et højskoleophold er en enestående mulighed for at møde dig selv gennem mødet med andre.
Ifølge Jacob er de største bjerge, vi kan bestige, de indre. Gennem fag og samtaler er han særligt optaget af at koble erfaringerne i højskolelivet med refleksioner, så der skabes indsigt og bevægelse på den enkeltes rejse gennem livet.

Personlig udvikling – Kompas giver mulighed for at fordybe sig i sig selv

{

Kompas giver mulighed for at fordybe sig i sig selv, for at forstå hvorfor man er som man er og få redskaber til at arbejde med sig selv ift. ens personlige behov. Men det er sindsygt hårdt, så man skal have gjort op med sig selv om man er klar til at se sig selv i øjnene og arbejde med det man ser.

Nanna

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 10.00 til 14.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

[wd_asp id=2]

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.

Brandbjerg Højskole
4.9
Based on 28 reviews
drevet af Facebook

Jeg vil gerne hjælpe dig:)

Hvor mange bliver vi?
Hvad er kønsfordelingen?
Hvad skal jeg pakke?
Spørgsmålene kan være mange...
- chat i højre hjørne
sms/ring (29 88 10 73)
eller send dine oplysninger til mig
så vender jeg tilbage
Birgitte

Vi sender den til dig snarest!